Ja mam łóżeczko drewniane po starszej córce, prawie nie zniszczone, wiec kupować nowego nie muszę, co do turystycznego to fajna sprawa jak się gdzieś jedzie. Ale ja wolę osobiście drewniane jest bardziej jak dla mnie stabilne oczywiście każdy ma pod tym względem ma inne zdanie. Otulacza nie będę kupować mam rożki, o co do czapeczek będę mieć 2 lub 3 i cały czas dziecko w niej nie będzie. Powodzenia na dzisiejszych wizytach.
reklama
Część dziewczynki☺
Ja wstępnie planuje kupić zwykle łóżeczko biale i jakąś ładną pościel i przybornik. Przewijak na łóżeczko i bez żadnych zbędnych baldachimow, bo mi się poprostu nie widzą. Przewijak super sprawa, nie wyobrażam sobie przebierać dzidzie pochylając się ciągle, bolą plecy jak cholera ☺
Przewijak może fajna sprawa, ale ja osobiście przy córce pierwszej nie kupowałam, teraz też nie będę, wyszłam z założenia że max 6 miechów będę używać bo dziecko szybko z niego wyrasta, córkę zawsze na łóżku przewijałam i mnie nigdy plecy nie bolały, zresztą mieszkam w bloku i ciężko było by mi go gdzieś później upchać, tak samo stojaka do wanienki nie kupowałam, 2 krzesła wystarczyły jak dla mnie. Kiedyś zastanawiałam się nad komodą i mocowanym do niej przewijakiem.
Anusiak1507
Fanka BB :)
Ja tez nie mialam przewijaka zawsze na lozku przebieralam mala kladlam tylko podklad zeby nie bylo niespodzianki;-)
A wanienke mialam na stole ale teraz mam szklany stol i sie zastanawiam jak to ogarne bo miejsca za bardzo na stojak nie mam;-)
Dzis wybieramy sie z m do brw po meble do naszego pokoju bo m przytyl i zapadla sie jego czesc lozka;-) a przy okazji chce zobaczyc za tymi bialymi komodami;-) do dziewczyn do pokoju
A wanienke mialam na stole ale teraz mam szklany stol i sie zastanawiam jak to ogarne bo miejsca za bardzo na stojak nie mam;-)
Dzis wybieramy sie z m do brw po meble do naszego pokoju bo m przytyl i zapadla sie jego czesc lozka;-) a przy okazji chce zobaczyc za tymi bialymi komodami;-) do dziewczyn do pokoju
U mnie przewijak służył kilka miesięcy a potem też łóżko itp., stojak na wanienkę fajny ale też chyba 6-8 miesięcy mi służył, mata edukacyjna i leżaczek też podobnie tak więc wszystko to zakup na chwilę
@Danielkowa spanie z dzieckiem jest może wygodne ale ja się nie mogłam wyspać nie ze względu na łóżko bo akurat mam dużo miejsca tylko cały czas bałam się, że dziecko przyduszę albo przykryję pierzynką, tak więc to nie na moje nerwy a karmiła i tak w kąciku w pokoju dziecka, pomimo że cyckowaliśmy to nie chciałam tego robić w łóżku bo potem miałam wrażenie, że całe moje życie spędzam w tym cholernym łóżku [emoji23] koniec końców Ernest jak miał 7 miesięcy wylądował w swoim pokoju i każdy był zadowolony
A wracając do łóżeczek drewnianych to nie uważacie, że trochę się przesadza z tym obijaniem w drewnianym łóżeczku? Przez setki lat tak było i dzieciom nic się nie działo, u mnie nie ma żadnych ochraniaczy a główka syna cała tak więc nie dajmy się zwariować
@Danielkowa spanie z dzieckiem jest może wygodne ale ja się nie mogłam wyspać nie ze względu na łóżko bo akurat mam dużo miejsca tylko cały czas bałam się, że dziecko przyduszę albo przykryję pierzynką, tak więc to nie na moje nerwy a karmiła i tak w kąciku w pokoju dziecka, pomimo że cyckowaliśmy to nie chciałam tego robić w łóżku bo potem miałam wrażenie, że całe moje życie spędzam w tym cholernym łóżku [emoji23] koniec końców Ernest jak miał 7 miesięcy wylądował w swoim pokoju i każdy był zadowolony
A wracając do łóżeczek drewnianych to nie uważacie, że trochę się przesadza z tym obijaniem w drewnianym łóżeczku? Przez setki lat tak było i dzieciom nic się nie działo, u mnie nie ma żadnych ochraniaczy a główka syna cała tak więc nie dajmy się zwariować
Monika8.11
Monika8.11
@Anusiak1507 na zjednoczenia chodziłam do Skolika (stary piernik ) , termin porodu 8.11 ale znając mnie nie wytrzymam Emile urodziłam 3 tygodnie przed terminem ☺ a ty do jakiego lekarza chodzisz?
Przewijak na łóżeczko to koszt ok 35zl, wiec raczej bez tragedii, a bardzo ułatwia życie ja swój poprzedni sprzedałam razem z innymi rzeczami. Teraz tez tak zrobie, albo oddam komuś potrzebującemu.
@itucha cieszę się, ze z dzidziusiem wszystko dobrze
Ale popisalyscie ja spałam ponad 2h! [emoji33]
Czuje się dobrze. Tętno dzidziusia piękne
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
@itucha cieszę się, ze z dzidziusiem wszystko dobrze
Ale popisalyscie ja spałam ponad 2h! [emoji33]
Czuje się dobrze. Tętno dzidziusia piękne
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Anusiak1507
@Monika8.11 ja tez na bank urodze wczesniej dla mnie Skolik to stary zb...k mam zle skojarzenia z wizyty u noego;-)
Ja chodze do Marcina Sodowskiego wczesniej chodzilam do Patrycji Sodowskiej jestem strasznie zadowolona. To moze sie na porodowce spotkamy;-)
Ja chodze do Marcina Sodowskiego wczesniej chodzilam do Patrycji Sodowskiej jestem strasznie zadowolona. To moze sie na porodowce spotkamy;-)
Anusiak1507
reklama
@89Katia jakie tetno ma Agatka? Wyspalas sie? Ja tez spalam ale godzinke i na szybko frytki pieklam bo obiadu nie zrobilam;-)
Nie mam wyświetlacza z tętnem, ale "na ucho" jest dobrze tyle ktg miałam robionych w pierwszej ciąży i tyle się nasłuchałam w szpitalu, ze nie mam problemu z rozpoznaniem prawidłowego tętna.
A u mnie chinczyk na obiad
Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017