reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Iśka bedzie dobrze, czasami takie skurcze pojawiaja sie po wysilku, jesli sa bezbolesne to sie nie stresuj, warto jednak przy najblizszej wizycie powiedziec o tym lekarzowi. To sa chwilowe skurcze, bedziesz czula pod reka jak brzuch twardnieje I po chwili puszcza.

Przyszedl mi list ze szpitala zeby oddac ponownie probke moczu ;) w pn zaniose do lekarza
Tak myslalam, ze chyba bedzie cos nie tak, najpierw nasikalam za duzo I chcialam troche odlac a ze odlalam za duzo.... widocznie za malo :)
Mozna przedawkowac witaminy

Czapeczek nie ubieram dziecia w domu? Nie sadze zeby az tak zimno bylo w domach? ;) to jakis babcijny sposob na przegrzanie dziecka. Hartuje dzieci od malego, tutaj nawet skarpetek sie nie ubiera noworodkom, czapki taki cienkie to musze z Polski sprowadzac, bo oni takich tu poprostu nie uzywaja.

reklama
@Mycha07 ja mam taki katar wlasnie;-)
@itucha dziekuje za wskazanie czego mam szukac w wynikach badan;-)
Mi te lozeczko tez sie podoba ale wymarzylam sobie drewniane biale lozeczko do ktorego maz dorobi kolka zeby bylo mobilne;-) moja bratowa miala turystyczne przy drugim dzieciaczku takie co sie kolysalo i wogole ale nie byla z niego zadowolona... A ja przy corci najpierw drewniane mialam a jak juz zaczela chodzic to przeszlismy na najzwyklejsze turystyczne z otwarciem...

Dziekuje za informacje dotyczace otulacza. Zastanawialam sie nad tym cudem ale pozostane przy rozkach;-)

widzę, że juz powoli szalejecie z zakupami, ja mam co prawda ochotę kupić jakiegoś małego bodziaka ale wstrzymuje się do przyszłego tygodnia bo wtedy okaże sie jaka płeć ;)

Piszę z pracy, coś ta słoneczna pogoda za oknem nie służy dziś pracowaniu :) Rano przed pracą zrobiłam te badania na przeciwciała i aktualne zakażenie ramieniem zakaźnym. Teraz 7 dni roboczych czekania.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja nie używałam rozkow. Jak była malutka to woombi się super sprawdzała bo uspokajają. W czapeczka to jedna przed kompilacja jak posmarować ciemienouche na 15 minut i po kąpieli. Ale to na chwilę. Do wózka mam śpiwór po Lilce. A co do łóżeczka to mamy klasyczne białe, że teraz mała przeniesiemy do turystycznego, że ale jak do nowego domu już się wprowadzimy to tam kupimy duże łóżko dla starszej a małe póki co w drewnianym. W może na początek kosz Mojżesza do sypialni wystawimy a na dół do salonu turystyczne

Napisane na 5080X w aplikacji Forum BabyBoom

@Anusiak1507 chyba na strzelców pierwsze tam urodziłam i teraz też nie bd sie tułać po innych miastach ☺ chodze na do ado medu, wcześniej na zjednoczenia ale lekarz nie dał mi l4 i przepisałam sie ☺ a ty gdzie chodzisz?

reklama
@itucha fajnie że wszystko dobrze z dzidziusiem oby tak dalej ☺

co do czapek to też tylko po kąpieli na chwile a tak w domu nie zakładałam bo po co jak ciepło ☺

co do skurczy to lepiej zapytać lekarza bo ja miałam skurczy bezbolesne w 24 tygodniu i musiałam leki brać

Do góry