reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2017

Iśka bedzie dobrze, czasami takie skurcze pojawiaja sie po wysilku, jesli sa bezbolesne to sie nie stresuj, warto jednak przy najblizszej wizycie powiedziec o tym lekarzowi. To sa chwilowe skurcze, bedziesz czula pod reka jak brzuch twardnieje I po chwili puszcza.

Przyszedl mi list ze szpitala zeby oddac ponownie probke moczu ;) w pn zaniose do lekarza
Tak myslalam, ze chyba bedzie cos nie tak, najpierw nasikalam za duzo I chcialam troche odlac a ze odlalam za duzo.... widocznie za malo :)
Mozna przedawkowac witaminy

Czapeczek nie ubieram dziecia w domu? Nie sadze zeby az tak zimno bylo w domach? ;) to jakis babcijny sposob na przegrzanie dziecka. Hartuje dzieci od malego, tutaj nawet skarpetek sie nie ubiera noworodkom, czapki taki cienkie to musze z Polski sprowadzac, bo oni takich tu poprostu nie uzywaja.

reklama
@Mycha07 ja mam taki katar wlasnie;-)
@itucha dziekuje za wskazanie czego mam szukac w wynikach badan;-)
Mi te lozeczko tez sie podoba ale wymarzylam sobie drewniane biale lozeczko do ktorego maz dorobi kolka zeby bylo mobilne;-) moja bratowa miala turystyczne przy drugim dzieciaczku takie co sie kolysalo i wogole ale nie byla z niego zadowolona... A ja przy corci najpierw drewniane mialam a jak juz zaczela chodzic to przeszlismy na najzwyklejsze turystyczne z otwarciem...

Dziekuje za informacje dotyczace otulacza. Zastanawialam sie nad tym cudem ale pozostane przy rozkach;-)

widzę, że juz powoli szalejecie z zakupami, ja mam co prawda ochotę kupić jakiegoś małego bodziaka ale wstrzymuje się do przyszłego tygodnia bo wtedy okaże sie jaka płeć ;)

Piszę z pracy, coś ta słoneczna pogoda za oknem nie służy dziś pracowaniu :) Rano przed pracą zrobiłam te badania na przeciwciała i aktualne zakażenie ramieniem zakaźnym. Teraz 7 dni roboczych czekania.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja nie używałam rozkow. Jak była malutka to woombi się super sprawdzała bo uspokajają. W czapeczka to jedna przed kompilacja jak posmarować ciemienouche na 15 minut i po kąpieli. Ale to na chwilę. Do wózka mam śpiwór po Lilce. A co do łóżeczka to mamy klasyczne białe, że teraz mała przeniesiemy do turystycznego, że ale jak do nowego domu już się wprowadzimy to tam kupimy duże łóżko dla starszej a małe póki co w drewnianym. W może na początek kosz Mojżesza do sypialni wystawimy a na dół do salonu turystyczne

Napisane na 5080X w aplikacji Forum BabyBoom

@Anusiak1507 chyba na strzelców pierwsze tam urodziłam i teraz też nie bd sie tułać po innych miastach ☺ chodze na do ado medu, wcześniej na zjednoczenia ale lekarz nie dał mi l4 i przepisałam sie ☺ a ty gdzie chodzisz?

reklama
@itucha fajnie że wszystko dobrze z dzidziusiem oby tak dalej ☺

co do czapek to też tylko po kąpieli na chwile a tak w domu nie zakładałam bo po co jak ciepło ☺

co do skurczy to lepiej zapytać lekarza bo ja miałam skurczy bezbolesne w 24 tygodniu i musiałam leki brać

Do góry