reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

Cześć dziewczyny :) Trzymam kciuki żeby bóle i plamienia przeszły a łożysko się przykleilo :) będzie dobrze:) w aptece jak powiedziałam że chce magnez (bo ciezarna) to mi powiedziała że bez potasu bo nie wolno :/ rożek świetna sprawa bo nawet na łóżku się zostawi maleństwo i tak może spać no i stabilnie tak jak z rąk do rąk idzie ;) A czapeczek dużo kupujecie? bo znajomi wogole nie zakładali w domu tylko po kąpieli na noc a w dzień nie. A wy jak robicie? I mam pytanie co myślicie o turystycznym łóżeczku? Mam znajoma która miała zwykle a potem je wywalila a wystawiła turystyczne. Bo miękkie i się synek tak nie obijal. poza tym też są takie ładne i przeciągnąć do innego pokoju się da. Co mamuśki sądzicie?:)

reklama
Cześć dziewczyny :) Trzymam kciuki żeby bóle i plamienia przeszły a łożysko się przykleilo :) będzie dobrze:) w aptece jak powiedziałam że chce magnez (bo ciezarna) to mi powiedziała że bez potasu bo nie wolno :/ rożek świetna sprawa bo nawet na łóżku się zostawi maleństwo i tak może spać no i stabilnie tak jak z rąk do rąk idzie ;) A czapeczek dużo kupujecie? bo znajomi wogole nie zakładali w domu tylko po kąpieli na noc a w dzień nie. A wy jak robicie? I mam pytanie co myślicie o turystycznym łóżeczku? Mam znajoma która miała zwykle a potem je wywalila a wystawiła turystyczne. Bo miękkie i się synek tak nie obijal. poza tym też są takie ładne i przeciągnąć do innego pokoju się da. Co mamuśki sądzicie?:)

Czapeczkę używałam tylko po kąpieli na jakaś godzinkę ;) kupię ze 2-3

Mi akurat łóżeczka turystyczne się nie podobają, ale maja swoich zwolenników :) z tego co wiem to do takiego łóżeczka warto dokupić normalny materac taki jak do łóżeczka drewnianego.

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

@89Katia śliczne ubranka ☺ ja nie kupuje narazie bo nie wiem jaka płeć a tak mnie ciągnie

co do łóżeczka to ja znalazłam super i raczej sie na nie zdecyduje : łóżeczko dostawne z chicco jest super możesz połączyć je z łóżkiem rodziców ( na początku będzie to super rozwiązanie ) , regulacja wysokości, można pochylić jak dziecko ulewa, jest na kołach więc można przewozić i łatwe w transporcie ☺

Ja przez pierwszy miesiac po kapieli tez zakladalam czapeczke, ale powaznie sa osoby ktorych dzieci nosza czapke w domu ? :D kurcze, nie wiem, ale chyba nie wpadlabym na na taki pomysl :D
Moj Alan w wieku 10 mies w cieply (powyzej 12 st) sloneczny dzien biegal bez czapki, wszyscy krzyczeli ze uszy mu przewieje, a nie przewialo [emoji14]
Moim zdaniem jesli dziecko nie jest wczesniakiem, nie ma powaznych problemow zdrowotnych, to nie ma co przesadzac ;)

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Widzę że nie tylko ja mam lenia :D nie dość że obudziłam się o 10, zjadłam śniadanie to teraz znów leżę [emoji14] ale ja nie mam nic innego na głowie [emoji14] starszego dziecka, męża głodnego po pracy.. I dobrze i źle, ale fakt - spać mogę i nikt mi nie przeszkadza :) jak pomyślę, że jutro na 9 mam być na zajęciach to już mnie ściska hehe .. A tak, byle do środy i czwartku i jakoś zleci

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
ja jutro musze byc na 8.15 wiec przed 7 musze wyjechac hehe rewelacja :) ale niedziele chyba odpuszczam :p bede mentlnie przygotowywac sie do wizyty

@89Katia śliczne ubranka ☺ ja nie kupuje narazie bo nie wiem jaka płeć a tak mnie ciągnie

co do łóżeczka to ja znalazłam super i raczej sie na nie zdecyduje : łóżeczko dostawne z chicco jest super możesz połączyć je z łóżkiem rodziców ( na początku będzie to super rozwiązanie ) , regulacja wysokości, można pochylić jak dziecko ulewa, jest na kołach więc można przewozić i łatwe w transporcie ☺
oglądalam takie...super sprawa !!

reklama
Do góry