Cześć dziewczyny Trzymam kciuki żeby bóle i plamienia przeszły a łożysko się przykleilo będzie dobrze w aptece jak powiedziałam że chce magnez (bo ciezarna) to mi powiedziała że bez potasu bo nie wolno :/ rożek świetna sprawa bo nawet na łóżku się zostawi maleństwo i tak może spać no i stabilnie tak jak z rąk do rąk idzie A czapeczek dużo kupujecie? bo znajomi wogole nie zakładali w domu tylko po kąpieli na noc a w dzień nie. A wy jak robicie? I mam pytanie co myślicie o turystycznym łóżeczku? Mam znajoma która miała zwykle a potem je wywalila a wystawiła turystyczne. Bo miękkie i się synek tak nie obijal. poza tym też są takie ładne i przeciągnąć do innego pokoju się da. Co mamuśki sądzicie?
reklama
Cześć dziewczyny Trzymam kciuki żeby bóle i plamienia przeszły a łożysko się przykleilo będzie dobrze w aptece jak powiedziałam że chce magnez (bo ciezarna) to mi powiedziała że bez potasu bo nie wolno :/ rożek świetna sprawa bo nawet na łóżku się zostawi maleństwo i tak może spać no i stabilnie tak jak z rąk do rąk idzie A czapeczek dużo kupujecie? bo znajomi wogole nie zakładali w domu tylko po kąpieli na noc a w dzień nie. A wy jak robicie? I mam pytanie co myślicie o turystycznym łóżeczku? Mam znajoma która miała zwykle a potem je wywalila a wystawiła turystyczne. Bo miękkie i się synek tak nie obijal. poza tym też są takie ładne i przeciągnąć do innego pokoju się da. Co mamuśki sądzicie?
Czapeczkę używałam tylko po kąpieli na jakaś godzinkę kupię ze 2-3
Mi akurat łóżeczka turystyczne się nie podobają, ale maja swoich zwolenników z tego co wiem to do takiego łóżeczka warto dokupić normalny materac taki jak do łóżeczka drewnianego.
Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017
Monika8.11
Fanka BB :)
@89Katia śliczne ubranka ☺ ja nie kupuje narazie bo nie wiem jaka płeć a tak mnie ciągnie
co do łóżeczka to ja znalazłam super i raczej sie na nie zdecyduje : łóżeczko dostawne z chicco jest super możesz połączyć je z łóżkiem rodziców ( na początku będzie to super rozwiązanie ) , regulacja wysokości, można pochylić jak dziecko ulewa, jest na kołach więc można przewozić i łatwe w transporcie ☺
co do łóżeczka to ja znalazłam super i raczej sie na nie zdecyduje : łóżeczko dostawne z chicco jest super możesz połączyć je z łóżkiem rodziców ( na początku będzie to super rozwiązanie ) , regulacja wysokości, można pochylić jak dziecko ulewa, jest na kołach więc można przewozić i łatwe w transporcie ☺
Ja przez pierwszy miesiac po kapieli tez zakladalam czapeczke, ale powaznie sa osoby ktorych dzieci nosza czapke w domu ? kurcze, nie wiem, ale chyba nie wpadlabym na na taki pomysl
Moj Alan w wieku 10 mies w cieply (powyzej 12 st) sloneczny dzien biegal bez czapki, wszyscy krzyczeli ze uszy mu przewieje, a nie przewialo [emoji14]
Moim zdaniem jesli dziecko nie jest wczesniakiem, nie ma powaznych problemow zdrowotnych, to nie ma co przesadzac
Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom
Moj Alan w wieku 10 mies w cieply (powyzej 12 st) sloneczny dzien biegal bez czapki, wszyscy krzyczeli ze uszy mu przewieje, a nie przewialo [emoji14]
Moim zdaniem jesli dziecko nie jest wczesniakiem, nie ma powaznych problemow zdrowotnych, to nie ma co przesadzac
Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom
ewelinanice
ja jutro musze byc na 8.15 wiec przed 7 musze wyjechac hehe rewelacja ale niedziele chyba odpuszczam bede mentlnie przygotowywac sie do wizytyWidzę że nie tylko ja mam lenia nie dość że obudziłam się o 10, zjadłam śniadanie to teraz znów leżę [emoji14] ale ja nie mam nic innego na głowie [emoji14] starszego dziecka, męża głodnego po pracy.. I dobrze i źle, ale fakt - spać mogę i nikt mi nie przeszkadza jak pomyślę, że jutro na 9 mam być na zajęciach to już mnie ściska hehe .. A tak, byle do środy i czwartku i jakoś zleci
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
ewelinanice
oglądalam takie...super sprawa !!@89Katia śliczne ubranka ☺ ja nie kupuje narazie bo nie wiem jaka płeć a tak mnie ciągnie
Monika8.11
@ewelinanice mnie też bardzo sie podoba teraz tylko czekam aż dowiem sie płeć i zamawiam
hugins
reklama