reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

@Mycha07 ja mam caly czas nos zatkany a jak smarkam to jakby woda i rano tez mam gule w gardle z wydzielina i nie jest to fajne czesto slysze jal mi swiszczy oddech wiesz o co chodzi?

reklama
Hej!,
Współczuję Wam alergii w ciąży :/
@89Katia to znak, ze trzeba obroty zwolnić, na pewno wszystko jest dobrze :) a czy to nie przypadkien termin kolejnej @ stad moga sie pojaeic plamienia?

Dziewczyny, czy jak sobie dotkniecie brzuch na lezaco na plecach to czujecie tak jakby macica byla twarda? Bo ja cos tam czuje i nie wirm czy to powiekszajaca sie macica, czy tak nie powinno byc..?

Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom

@Mycha07 i kupilam te krople dla ciezarnych *spam* ale to nic nie daje tam w skladzie jest sol morska eukaliptus i chyba mieta ale nos sie nie odtyka:-(

Bedziecie kupowac otulacze? Czy tylko rozki? Bo wlasnie sie zastanawiam czy jest sens kupowania takiego otilacza jak bede miala dwa rozki...

@iśka90 a masz tak tylko jak sie polozysz? Bo mi napinal sie brzuch caly czas tak wlasnie twardnialo ale biore magnez i nie odczuwam tak tego juz
W zasadzie jak sie poloze tylko, ale wydaje mi sie ze wczesniej tego nie bylo. Wzielam wczoraj nospe i nie pomoglo, a magnez mam niby w witaminach, kurcze nie chce tez przesadzic, mozna magnez przedawkowac? :D

Hej!,
Współczuję Wam alergii w ciąży :/
@89Katia to znak, ze trzeba obroty zwolnić, na pewno wszystko jest dobrze :) a czy to nie przypadkien termin kolejnej @ stad moga sie pojaeic plamienia?

Dziewczyny, czy jak sobie dotkniecie brzuch na lezaco na plecach to czujecie tak jakby macica byla twarda? Bo ja cos tam czuje i nie wirm czy to powiekszajaca sie macica, czy tak nie powinno byc..?

Czuje twarda kulke juz od dawna :) To chyba normalne

@iśka90 niewiem czy mozna przesadzic z magnezem ja nie biore witamin bo poki co mam zakaz ze wzgledu na zoladek.
Ale jesli nie odczuwasz przy tym napinania bolu to chyba poprostu czujesz rosnaca macice:-)

reklama
Do góry