reklama
Mabi
Fanka BB :)
@inka.jestem gratulacje dziewczynki
ja już jestem po usg, moje dzidzi ma już 3 cm i robiło niezłą czaczę w trakcie badania!
ja już jestem po usg, moje dzidzi ma już 3 cm i robiło niezłą czaczę w trakcie badania!
Myszka90
Niusia wszystko będzie dobrze, zobaczysz!
Ja jestem w podobnej sytuacji. Jutro kontrolne usg. Mnie odpukac wczoraj minęły krwawienia. Ale boję się że krwiak jest i może w każdej chwili zacząć znów krwawic. Ale lekarz mówi ze po 12 tygodniu są dobre rokowania i trzeba dużo wypoczywać i będzie dobrze. Musi być dobrze.
Ja jestem w podobnej sytuacji. Jutro kontrolne usg. Mnie odpukac wczoraj minęły krwawienia. Ale boję się że krwiak jest i może w każdej chwili zacząć znów krwawic. Ale lekarz mówi ze po 12 tygodniu są dobre rokowania i trzeba dużo wypoczywać i będzie dobrze. Musi być dobrze.
Monika8.11
@inka.jestem gratulacje wyniku ☺ ciekawe czy sie sprawdzi
- @niusia87 nie martw się dużo odpoczywaj a będzie dobrze ☺
oleczkaa_1987
Monika8.11
To udało się Gratulujemy!Mam wynik na dziewczynke Zobacz załącznik 805048 Zobacz załącznik 805049
Trzymamy mocno kciuki! Musi być dobrze.Czesc dziewczyny!
Ja niestety z nienajlepszymi wiadomościami...
Zaczęłam dziś krwawić i to dość obficie, więc szybko pojechaliśmy do szpitala, akurat był na dyżurze mój lekarz, zbadał mnie, zrobił USG i okazało się że mam niewielkiego krwiaka, przez którego łożysko jest na małym fragmencie odklejone. Jestem przerażona...
Dostałam leki, mam nakaz leżenia w łóżku i czekamy z nadzieją że krwiak się wchłonie, a łożysko wróci do normy.
Emsi*
Mam wynik na dziewczynke Zobacz załącznik 805048 Zobacz załącznik 805049
Super gratulacje !!! [emoji3][emoji3][emoji3]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Emsi*
Czesc dziewczyny!
Ja niestety z nienajlepszymi wiadomościami...
Zaczęłam dziś krwawić i to dość obficie, więc szybko pojechaliśmy do szpitala, akurat był na dyżurze mój lekarz, zbadał mnie, zrobił USG i okazało się że mam niewielkiego krwiaka, przez którego łożysko jest na małym fragmencie odklejone. Jestem przerażona...
Dostałam leki, mam nakaz leżenia w łóżku i czekamy z nadzieją że krwiak się wchłonie, a łożysko wróci do normy.
Kochanie odpoczywaj i staraj się myśleć pozytywnie ... musi być dobrze ! Trzymam kciuki [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom