reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
o matuchno, u mnie z 3 dzieci w grupie ma coś podobnego na poluczkach, jedno na brzuchu
nosz kurcze, a ja nie mam pojęcia czy coś takiego miałam jak rumień
a byłam na wizycie i jeszcze nie wiedziałam, bo bym powiedziała o tym
jutro muszę rodzicom dzieci powiedzieć, żeby to sprawdzili u lekarza i ewentualnie wykluczyli, może to alergia
ale wątpię
mnie boli gardło, tzn. mam kaszel i trudno mi odkaszleć taką gęstą przezroczystą wydzielinę
niby w weikipedii piszą, że kobieta w ciąż ma 5% szans na zarażenie
no ele jeśli mnie już atakuje ten kaszel to mogę mieć osłabiony organizm

tak po wizycie dobrze, ładnie macica mi urosła, słyszałam bicie serduszka
dostałam na wyluzowanie napięcia macicy w sytuacjach gdzie mam więcej pracy vzy stresu spasmolinę

Witajcie... Ja od wczoraj w diecie mam tylko ryby i lody. Mdlosci lzejsze. Czyli coraz lepiej. Zrobilam sobie drzemke popludniowa spalam cale 3h to jest straszne.Ale mam jakis niepokoj w sobie ze cos jest nie tak z malutka... Tez czekam na wyniki maja byc 12 maja. Co jakis czas pojawia sie u mnie sluz z jakims brazem lekarz tlumaczyl ze moze tak byc bo termin miesiaczki itd a ja ze stresu osiwieje. Brzuch nie boli wiec chyba nie jest zle. Ale napraqde wolalabym juz listopad bo jestem juz zmeczona psychicznie. Do tego jak ide do znajomego sklepu panie mi mowia ze jestem chudsza niz przed ciaza i strasza jakimis dziwnymi rzeczami. Faktycznie po buzi zeszczuplalam strasznie i mieszcze sie w spodnie rozmiaru s/m waga stoi w miejscu. Zamisat wygladac jak kobieta w ciazy wygladam jak powaznie chora. Biala zapadnieta twarz ahh... Plakac sie chce.
Przepraszam ze tak smuce ale maz tez srednio rozumie o co mi chodzi... Wiem ze kazda ciaza jest inna ale mam juz dosyc.

współczuje mdłości

ja najpóźniej wyniki prenatalne bd mieć w piątek za tydzień i też ogarnia mnie niepokój a niby na usg wszystko było ok

@lena_89 fajnie że wszystko ok z dzidziusiem ☺ zadzwoń może do lekarza rodzinnego zapytać o ten rumień ja nawet nie wiem co to

Witajcie... Ja od wczoraj w diecie mam tylko ryby i lody. Mdlosci lzejsze. Czyli coraz lepiej. Zrobilam sobie drzemke popludniowa spalam cale 3h to jest straszne.Ale mam jakis niepokoj w sobie ze cos jest nie tak z malutka... Tez czekam na wyniki maja byc 12 maja. Co jakis czas pojawia sie u mnie sluz z jakims brazem lekarz tlumaczyl ze moze tak byc bo termin miesiaczki itd a ja ze stresu osiwieje. Brzuch nie boli wiec chyba nie jest zle. Ale napraqde wolalabym juz listopad bo jestem juz zmeczona psychicznie. Do tego jak ide do znajomego sklepu panie mi mowia ze jestem chudsza niz przed ciaza i strasza jakimis dziwnymi rzeczami. Faktycznie po buzi zeszczuplalam strasznie i mieszcze sie w spodnie rozmiaru s/m waga stoi w miejscu. Zamisat wygladac jak kobieta w ciazy wygladam jak powaznie chora. Biala zapadnieta twarz ahh... Plakac sie chce.
Przepraszam ze tak smuce ale maz tez srednio rozumie o co mi chodzi... Wiem ze kazda ciaza jest inna ale mam juz dosyc.

Kochana głowa do góry! Na razie dziecko jest jeszcze maleńkie, nie przejmuj się kilogramami, a już tym bardziej tym co kobitki gadają! Wszystko będzie dobrze :*

p19uskjojbeqaxq5.png

@Anusiak1507 nie przejmuj się, będzie dobrze, zobaczysz. Taki Twój urok w tej ciąży, że jak na razie schudłas. Gadaniem się nie przejmuj.
Swoje już przeszłas stąd ten niepokój w Tobie, że coś nie tak.
Spróbuj myśleć pozytywnie :)

Dziewczyny ja już dwie ciąży przechodziłam i do takiego spania nadaje się kołdra w rulonik i zaoszczędzicie 95 zł . A będzie na co wydawać.

reklama
Do góry