reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
Czesc dziewczyny!
Ja niestety z nienajlepszymi wiadomościami...
Zaczęłam dziś krwawić i to dość obficie, więc szybko pojechaliśmy do szpitala, akurat był na dyżurze mój lekarz, zbadał mnie, zrobił USG i okazało się że mam niewielkiego krwiaka, przez którego łożysko jest na małym fragmencie odklejone. Jestem przerażona...
Dostałam leki, mam nakaz leżenia w łóżku i czekamy z nadzieją że krwiak się wchłonie, a łożysko wróci do normy.
:(

inka gratulacje :)
jestem bardzo ciekawa czy wynik się sprawdzi :)

oar89n7312bz9t17.png

Czesc dziewczyny!
Zaczęłam dziś krwawić i to dość obficie, więc szybko pojechaliśmy do szpitala, akurat był na dyżurze mój lekarz, zbadał mnie, zrobił USG i okazało się że mam niewielkiego krwiaka, przez którego łożysko jest na małym fragmencie odklejone. Jestem przerażona...
Dostałam leki, mam nakaz leżenia w łóżku i czekamy z nadzieją że krwiak się wchłonie, a łożysko wróci do normy.
trzymam kciuki. Głowa do góry.

Iśka ja poki co nawet czasu nie mam isc do miasta, jestem zablokowana od kilku tygodni z chorym dzieckiem a pchac 20kg dzieciaka w wozku nie sprawia mi frajdy! Jeszcze duzo czasu mamy, narazie wozki patrzylam I w wakacje juz zaczne kompletowac wyprawke, ubranka ciezko kupowac jak sie niezna plci ;)

Lornetka mam nadzieje, ze wszystko sie dobrze skonczy o jednak nic nie podlapalas :)

Ja spie jeszcze na brzychu lub na plecacg, bardzo lubie na plecach ale to nie dobrze dla dzidzi

Ostatnio jak jadlam.frytki z mcdonalda to zjadlam tylko kilka bo mialy jakis dziwny smak ;)

Ja mam fajowa poduszke, ale corka sobie upodobala I mi zabrala, dla mnie super, napewno przyda sie na wiekszy brzuszek, ale na glowe mi za wysoko, bo zazwyczaj spie na bardzo cienkiek poduszce'

Anusiak wylyzuj, z dzidzia wszystko ok I tego sie trzymaj! Mysl pozytywnie :) po to tu jestesmy, zeby sie wspierac na wzajem I dzielic smutkami I radosciami. Mam nadzieje, ze juz niedlugo poczujesz ze ciaza to przyjemny stan :)

Ja leze chora, czuje jak bym miala goracKe, od rana jak mnie,alergia zlapala to w poludnie juz zeszlo na zatoki, mecze sie caly dzien. Do tego caly dzien na nogach I nie ma zmiluj pracy tyle mam ze ledwie sie wyrabiam :/ do tego klientka wieczorem napisala , czy moze odebrac tort jutro o 21... a sie okazalo, ze zapomnialam ja wpisac w kalendarz.... takze dodatkowe atrakcje :/
Wlasnie klade sie spac, mam nadzieje, ze jutro bede sie czuc lepiej :(

Inka gratulacje!

Niusia krwiak napewno sie wchlonie, duzo lez I pewnie beda czesciej kontrolowac lozysko

Czesc dziewczyny!
Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze.. Odpoczywaj. Ja nadal czekam jak na wyrok.. Będzie dobrze! Trzymaj się cieplutko, leż jak kazał lekarz i myśl pozytywnie, przynajmniej się staraj

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Czesc dziewczyny!
Bądź dobrej myśli i dużo leż. Zdrowka

3jgx3e3k9n678rt6.png

Do góry