reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

@Mimi2330 pogoda podobna do mojej oby sie już ciepło zrobiło bo ile w domu można siedzieć [emoji5]
Dokładnie.... ja już wariuje.... a głowa od tej pogody mało nie pęknie.

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
hej dziewczyny ☺ wracamy do rzeczywistości he , pogoda beee
ale moja córcia do przedszkola pojechała na hulajnodze żaden deszcz jej nie przeszkodzi

@ewelinanice ale maleństwo urodziłaś , nie wyobrażam sobie jak wyglądała malutka ja miałam 2,100 na rękach i to takie malutkie i chudziutkie było że starch chwycić ☺

a co do porodów to każdy inny mam nadzieje że tak bo ja rodziłam 3 dni i licze że teraz nie bd sie tak męczyć ☺
Ja urodziłam obydwie prawie 3,9 kilo :p

Ale się dzisiaj rozpisalyscie. Pogoda i u mnie okropna. Kiedy to się skończy?? Nic mi się nie chce. Obudziłam się o 4 i musiałam coś zjeść bo bym nie zasnęła. Kto dzisiaj wizytuje??

Cześć dziewczyny:) brałam luttagen do 12+2 i już wszystko z progesteronu mi odstawil bo łożysko już pracuje.

reklama
Do góry