reklama
Monika8.11
Fanka BB :)
No mam nadzieję że to nie krzywa wzrostowa@leonkaa fajne dzidziusie ☺ teraz bd dzidziuś z wagą pomiędzy ☺
ewelinanice
Tez kupiłam bio oil dodatkowo zwykła oliwka@Adrianna.em ja kupiłam sobie bio oil też ma delikatny zapach i chyba przy tym zostane ale zobaczymy ☺
ewelinanice
Ja urodziłam obydwie prawie 3,9 kilohej dziewczyny ☺ wracamy do rzeczywistości he , pogoda beee
ale moja córcia do przedszkola pojechała na hulajnodze żaden deszcz jej nie przeszkodzi
@ewelinanice ale maleństwo urodziłaś , nie wyobrażam sobie jak wyglądała malutka ja miałam 2,100 na rękach i to takie malutkie i chudziutkie było że starch chwycić ☺
a co do porodów to każdy inny mam nadzieje że tak bo ja rodziłam 3 dni i licze że teraz nie bd sie tak męczyć ☺
oleczkaa_1987
Ale się dzisiaj rozpisalyscie. Pogoda i u mnie okropna. Kiedy to się skończy?? Nic mi się nie chce. Obudziłam się o 4 i musiałam coś zjeść bo bym nie zasnęła. Kto dzisiaj wizytuje??
Mimi2330
Ja kupiłam ostatnio jakieś masło ale wyczytałam że od 4 miesiąca.... więc jeszcze muszę poczekaćTez kupiłam bio oil dodatkowo zwykła oliwka
Monika8.11
@ewelinanice to fajne dziewczynki ☺ ja mam nadzieje że moja dzidzia bd podobna wagowo do pierwszej ☺
@Mimi2330 na bio-oil też pisze że od 2 trymestru ja smaruje już dobry tydzień ☺ im wcześniej tym lepiej
@Mimi2330 na bio-oil też pisze że od 2 trymestru ja smaruje już dobry tydzień ☺ im wcześniej tym lepiej
reklama
Mimi2330
A myślisz ze to nie zaszkodzi dziecku?@ewelinanice to fajne dziewczynki [emoji5] ja mam nadzieje że moja dzidzia bd podobna wagowo do pierwszej [emoji5]
@Mimi2330 na bio-oil też pisze że od 2 trymestru ja smaruje już dobry tydzień [emoji5] im wcześniej tym lepiej