Monika8.11
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi też się zdarza pić colę. Niewiele rzeczy mi teraz smakuje a cola i owszem. To pocieszyłyście mnie dziewczyny.@lena_89 nieźle ☺ fajną masz teściową hehe może chciała cie sprawdzić co odpowiesz
Co do coli to wczoraj napiłam sie pół szklanki bo takiego smaka miałam a tak nie pije gazowanego bo straszne wzdęcia mam
Pierwsze 2790g kruszynka, ciezko bylo takie male bodziaki dostacfajnie [emoji5] moja teściowa to mi nic nie pozwala na działce zrobić mam sobie siedzieć i odpoczywać
@Mycha07 fajnego dzidziusia miałaś 3,5 kg moja córka 2,350 nie wiedziałam jak ją chwycić
Dobre dobreMnie wczoraj macocha uraczyla miodem pitnym. A że nie wiedziałam co to więc wzięłam buteleczke do domu. Patrzę a tam 16% alkoholu :-) macocha jest pielęgniarką, nieźle co? Hihi
Mi sie wydaje ze to przesad, nigdy mnie niczym nie mierzyli, I to bardziej chyba chodzi jesli ktos ma jakies nieprawidlowosci w miednicy, ale to pewnie dana osoba wie o takowych problemach. Strasznie mnie to irytowalo jak ludzie gadali ze moge miec problemy bo mam waskie biodra. Jestem przykladem ze to nie ma znaczenia, dziecko sie przecisnieto chyba bliżej porodu mierzą? A każda kobietę, czy trzeba się upomnieć o to mierzenie?