reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
Dziewczyny,
Wstyd się przyznać, ale ja codziennie pije cole :( pomaga mi na moje słabe samopoczucie. No i super smakuje. Mam nadzieję, że nie zaszkodzę tym.malenstwu.

O matko, ale że teściowa proponuje piwo ciężarnej :D ale tak to bywa, czasem jak palną coś "mądrego" to nie wiadomo czy się śmiać czy płakać :D
Ja z teściową mieszkam, wprawdzie na osobnych piętrach, ale co ona będzie wymyślać to ja się aż boję. Mam taki charakter raczej ugodowy i będzie mi głupio zwrócić jej uwagę, a widzę już teraz że będziemy miały zupełnie inne podejście do wychowywania dziecka.

A colę też piłam, ale to bardziej koło 8-10 tygodnia, kiedy miałam największe mdłości, teraz przeszła mi ochota. Za to po wodzie i niesłodzonej herbacie owocowej mi niedobrze. Muszę pić soki, a w nich tyyyle cukru... :/

@lena_89 nieźle ☺ fajną masz teściową hehe może chciała cie sprawdzić co odpowiesz

Co do coli to wczoraj napiłam sie pół szklanki bo takiego smaka miałam a tak nie pije gazowanego bo straszne wzdęcia mam

Ja też piję colę :D
Moja teściowa ostatnio zaproponowała mi piwo cyt " bo jest słabiutkie, a dziecko trzeba hartować od początku". Także...hmm...hartujemy colą [emoji14] wyjdą na tym lepiej niż na radach mojej teściowej :D
Czasami jej tok rozumowania przeraża mnie :D
Mnie wczoraj macocha uraczyla miodem pitnym. A że nie wiedziałam co to więc wzięłam buteleczke do domu. Patrzę a tam 16% alkoholu :-) macocha jest pielęgniarką, nieźle co? Hihi

xnw40tc7sy506vxn.png

reklama
Mówicie, że jak miednica wąska to się kwalifikuje do cc? Ja raczej z tych wąskich, to ciekawe co wymyślą u mnie. Po tym co piszecie i po tym co się osłuchałam o porodach to rzeczywiście cc wydaje się najbezpieczniejszą opcją, przynajmniej dla malucha.
Waskie biodra a waska miednica to nie to samo ;) Ja mam waskie biodra, ale zaden lekarz nigdy nie mowil ze miednica waska, wypchalam na swiat 3,5kg dziecko, wiec jakos musial sie zmiescic, wiec bez paniki :)

Do góry