Niestety nie lekarz powiedział,że to zdecydowanie za wcześnie..Witaj I jak wizyta, udało się coś zobaczyć w temacie płci?
Ale maleństwo ma już 6,65 cm!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niestety nie lekarz powiedział,że to zdecydowanie za wcześnie..Witaj I jak wizyta, udało się coś zobaczyć w temacie płci?
Najważniejsze że wszystko dobrzeNiestety nie lekarz powiedział,że to zdecydowanie za wcześnie..
Ale maleństwo ma już 6,65 cm!
Mnie wczoraj macocha uraczyla miodem pitnym. A że nie wiedziałam co to więc wzięłam buteleczke do domu. Patrzę a tam 16% alkoholu :-) macocha jest pielęgniarką, nieźle co? HihiJa też piję colę
Moja teściowa ostatnio zaproponowała mi piwo cyt " bo jest słabiutkie, a dziecko trzeba hartować od początku". Także...hmm...hartujemy colą [emoji14] wyjdą na tym lepiej niż na radach mojej teściowej
Czasami jej tok rozumowania przeraża mnie
Waskie biodra a waska miednica to nie to samo Ja mam waskie biodra, ale zaden lekarz nigdy nie mowil ze miednica waska, wypchalam na swiat 3,5kg dziecko, wiec jakos musial sie zmiescic, wiec bez panikiMówicie, że jak miednica wąska to się kwalifikuje do cc? Ja raczej z tych wąskich, to ciekawe co wymyślą u mnie. Po tym co piszecie i po tym co się osłuchałam o porodach to rzeczywiście cc wydaje się najbezpieczniejszą opcją, przynajmniej dla malucha.