Danielkowa
Fanka BB :)
mnie polozna mierzyła takim metalowym przyrządem najlepiej zapytac swojego lekarza
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jakis czas popijalam ale poczytalam, ze wyplukuje wapn z organizmu a wapn teraz potrzebujemy w wiekszych ilosciach, niedobory niosa duze problemy dla dziecka w fazie plodowej I pozniejszym zyciu jak I problemy dla Ciebie np. Osteoporoza... wiec dalam sobie spokoj... moze przestaw sie na fante lub 7up? Mnie jakos zniechecil artykul moze Ciebie tezDziewczyny,
Wstyd się przyznać, ale ja codziennie pije cole pomaga mi na moje słabe samopoczucie. No i super smakuje. Mam nadzieję, że nie zaszkodzę tym.malenstwu.
to chyba bliżej porodu mierzą? A każda kobietę, czy trzeba się upomnieć o to mierzenie?mnie polozna mierzyła takim metalowym przyrządem najlepiej zapytac swojego lekarza
ja bylam mierzona w czasie porodu. Mierzy sie od kosci do kosci na wys.bioder. Myslę ze gin tez by określił czy ktos ma miec z tego powodu ccto chyba bliżej porodu mierzą? A każda kobietę, czy trzeba się upomnieć o to mierzenie?