Anusiak1507
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj bardzo miło z jego strony@89Katia a nie masz terminu miesiaczki dzisiaj bo mnie ten jajnik ciagnie ale mialabym miesiaczke teraz. Wogole dzwonila do mnie polozna z przychodni z polecenia doktorka zapytac jak sie czuje piereszy raz mnie cos takiego spotkalo;-) milo:-)
oj to ja z kolei z kuchni mogłabym nie wychodzićA ja wrocilam z poczty. Bylam wyslac zwolnienie i biorę sie za kotlety.... uh jak niecierpie robić obiadów
Witam w klubie! Ja dziś debiutuje w robieniu ciasta marchewkowego, właśnie wsadziłam do piekarnika. Mąż się zdziwi jak wróci z pracy. Zresztą pogoda fatalna u mnie, pada, wieje, więc przymusowe siedzenie w domu. Porządki i kuchniaoj to ja z kolei z kuchni mogłabym nie wychodzić
ja dzisiaj mam jakiegoś powera! wstałam o 5:00, ogarnęłam trochę mieszkanie i siebie, byłam na zakupach, z psem na spacerze, ugotowałam zupę szczawiową, upiekłam chleb i w planach mam jeszcze ciasto marchewkowe
Tylko tam sie nie da tak.pisac post pod postem :/Dziewczyny, a co powiecie na utworzenie zamkniętej grupy na fb ?