Ja nie prasuje ogolnie, ale taka nadgorliwa tesciowa czasem by sie przydalaJa nie mam fb bo jak pracowalam to pozniej klienci do mnie wypisywali bo w lombardzie pracuje nie bylo to zbyt mile...
Mniam ciasto marchewkowe;-) poslijcie kawalek;-)
A ja mam nalot tesciow w godzine posprzatalam na blysk mieszkanie i czekam az podlogi poschna i zaczynam szybkie prasowanie :-( moze zostawie te prasowanie tesciowej skoro chce mi tak pomagac;-)
reklama
Danielkowa
Fanka BB :)
zawsze mozesz sobie zaznaczyć by kie dało się Ciebie znaleźć z imienia i nazwiska, albo zmienic troche i juz nikt Cie nie wyszuka.Ja nie mam fb bo jak pracowalam to pozniej klienci do mnie wypisywali bo w lombardzie pracuje nie bylo to zbyt mile...
Mniam ciasto marchewkowe;-) poslijcie kawalek;-)
A ja mam nalot tesciow w godzine posprzatalam na blysk mieszkanie i czekam az podlogi poschna i zaczynam szybkie prasowanie :-( moze zostawie te prasowanie tesciowej skoro chce mi tak pomagac;-)
Ok, jak uważacie ja tutaj rzadko bywam, bo nie jestem w stanie nadrobić wszystkiego co piszecie, a nie chce pisać tylko o sobie poza tym dziewczyny pisały kiedyś o zamkniętym forum ze zdjęciami naszych starszych dzieci to nie miało być coś zamiast forum tylko dodatkowo
Karolka2106
Ja jestem za, szkoda że nie wszystkie mamy fb
Wątek zamknięty chyba miał powstać dopiero jak wszystkie już bedziemy po prenatalnych.
Wątek zamknięty chyba miał powstać dopiero jak wszystkie już bedziemy po prenatalnych.
Majeczka85
U mnie dziś wielki dzień. Rozpoczęliśmy remont a raczej demolke Teraz przez kolejny miesiąc będę żyła jak koczownik ale czego się nie robi dla fasolki
Majeczka85
Jestem zaDziewczyny, a co powiecie na utworzenie zamkniętej grupy na fb ?
Możemy założyć grupę, a jak okaże się, że jest nieużyteczna, to zawsze można ją usunąć
Link do: Wymagana kontrola bezpieczeństwa
Nie wiem czy link działa
Nie wiem czy też tak macie, ale ja nie mogę dodawać zdjęć z komputera. Najpierw muszę wrzucić je na serwer i dopiero na bb...
Nie wiem czy link działa
Nie wiem czy też tak macie, ale ja nie mogę dodawać zdjęć z komputera. Najpierw muszę wrzucić je na serwer i dopiero na bb...
Ostatnia edycja:
Dzien dobry,
Wszystkie macie dzis tyle energii a mnie dopadla niemoc. Nic kompletnie nie zrobilam, w dodatku wstalismy z M po 10, na obiad pojechalismy na miasto, potem na male zakupy i teraz znowu leżę ale dzis pierwszy raz nie wstalam na sikanie w nocy, az mi bylo z tym zle! [emoji14]
Tez uwielbiam ciasto marchewkowe <3
Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom
Wszystkie macie dzis tyle energii a mnie dopadla niemoc. Nic kompletnie nie zrobilam, w dodatku wstalismy z M po 10, na obiad pojechalismy na miasto, potem na male zakupy i teraz znowu leżę ale dzis pierwszy raz nie wstalam na sikanie w nocy, az mi bylo z tym zle! [emoji14]
Tez uwielbiam ciasto marchewkowe <3
Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom
Monika8.11
reklama
evli2
Ja niestety na razie nie zapiszę się do tej gr na fb, bo wtedy wszyscy zobaczą, że jestem w ciąży, a my nie chcemy się na razie tym chwalić i wiedzą nieliczni.Możemy założyć grupę, a jak okaże się, że jest nieużyteczna, to zawsze można ją usunąć
Nie wiem czy link działa