reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Ja nie mam fb bo jak pracowalam to pozniej klienci do mnie wypisywali bo w lombardzie pracuje nie bylo to zbyt mile...

Mniam ciasto marchewkowe;-) poslijcie kawalek;-)

A ja mam nalot tesciow w godzine posprzatalam na blysk mieszkanie i czekam az podlogi poschna i zaczynam szybkie prasowanie :-( moze zostawie te prasowanie tesciowej skoro chce mi tak pomagac;-)
Ja nie prasuje ogolnie, ale taka nadgorliwa tesciowa czasem by sie przydala ;)

reklama
Ja nie mam fb bo jak pracowalam to pozniej klienci do mnie wypisywali bo w lombardzie pracuje nie bylo to zbyt mile...

Mniam ciasto marchewkowe;-) poslijcie kawalek;-)

A ja mam nalot tesciow w godzine posprzatalam na blysk mieszkanie i czekam az podlogi poschna i zaczynam szybkie prasowanie :-( moze zostawie te prasowanie tesciowej skoro chce mi tak pomagac;-)
zawsze mozesz sobie zaznaczyć by kie dało się Ciebie znaleźć z imienia i nazwiska, albo zmienic troche i juz nikt Cie nie wyszuka.

oar89n7312bz9t17.png

Ok, jak uważacie ;) ja tutaj rzadko bywam, bo nie jestem w stanie nadrobić wszystkiego co piszecie, a nie chce pisać tylko o sobie ;) poza tym dziewczyny pisały kiedyś o zamkniętym forum ze zdjęciami naszych starszych dzieci ;) to nie miało być coś zamiast forum tylko dodatkowo ;)

Ja jestem za, szkoda że nie wszystkie mamy fb :)

Wątek zamknięty chyba miał powstać dopiero jak wszystkie już bedziemy po prenatalnych. :)

U mnie dziś wielki dzień. Rozpoczęliśmy remont a raczej demolke Teraz przez kolejny miesiąc będę żyła jak koczownik ale czego się nie robi dla fasolki :)

3jgx3e3k9n678rt6.png

Możemy założyć grupę, a jak okaże się, że jest nieużyteczna, to zawsze można ją usunąć ;)

Link do: Wymagana kontrola bezpieczeństwa

Nie wiem czy link działa ;)

Nie wiem czy też tak macie, ale ja nie mogę dodawać zdjęć z komputera. Najpierw muszę wrzucić je na serwer i dopiero na bb...

Ostatnia edycja:
Dzien dobry,
Wszystkie macie dzis tyle energii a mnie dopadla niemoc. Nic kompletnie nie zrobilam, w dodatku wstalismy z M po 10, na obiad pojechalismy na miasto, potem na male zakupy i teraz znowu leżę :D ale dzis pierwszy raz nie wstalam na sikanie w nocy, az mi bylo z tym zle! [emoji14]
Tez uwielbiam ciasto marchewkowe <3

Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom

ja też nie mam fb

ja dziś zrobiłam babke parzoną ciekawe czy wyjdzie bo pierwszy raz ją robiłam ☺

@iśka90 ale sie masz dobrze ja to po 3-4 razy w nocy wstaje do ubikacji

reklama
Możemy założyć grupę, a jak okaże się, że jest nieużyteczna, to zawsze można ją usunąć ;)

Link do: Wymagana kontrola bezpieczeństwa

Nie wiem czy link działa ;)

Nie wiem czy też tak macie, ale ja nie mogę dodawać zdjęć z komputera. Najpierw muszę wrzucić je na serwer i dopiero na bb...
Ja niestety na razie nie zapiszę się do tej gr na fb, bo wtedy wszyscy zobaczą, że jestem w ciąży, a my nie chcemy się na razie tym chwalić i wiedzą nieliczni.

Do góry