reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
Ja niestety nie ale kiedyś ogladalam :) można się pośmiać :)

3jgx43r8p7b8ruz3.png

Ja wczoraj oglądałam pierwszy raz i tak się uśmiałam ze szkoda gadać :D jedynie scena porodu troche mnie przez moment przerazila jak pokazali wychodząca główkę :D

Co do wózków to też właśnie słyszałam ze najlepsze ze skretnymi kołami. :)
Jeszcze się nie zaczęłam rozglądać, na razie bardziej patrzę na pościele i ciuszki.
A muszę się Wam do czegoś przyznać, kupiliśmy już łóżeczko hehe. Wydaje mi się ze okazja była i bardzo nam się spodobało a to przecież może stać i czekać.
Kupilismy w zestawie z posciela, ochraniaczem i baldachinem, stan jak nowy. Tylko materac będziemy musieli swój dokupić. No i jeszcze 1 komplet pościeli bym chciała na zmianę i patrzę w Internecie, muszę przyznać ze wybór jest. :)

Ja biorę pod uwagę tylko wózki, w których spacerówka składa się razem ze stelażem. Tak jest np. w mutsy transporter (którego miałam przy synu)), a teraz dokupie jeszcze snap4.
Dla mnie to wygoda.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja wczoraj oglądałam pierwszy raz i tak się uśmiałam ze szkoda gadać :D jedynie scena porodu troche mnie przez moment przerazila jak pokazali wychodząca główkę :D

Co do wózków to też właśnie słyszałam ze najlepsze ze skretnymi kołami. :)
Jeszcze się nie zaczęłam rozglądać, na razie bardziej patrzę na pościele i ciuszki.
A muszę się Wam do czegoś przyznać, kupiliśmy już łóżeczko hehe. Wydaje mi się ze okazja była i bardzo nam się spodobało a to przecież może stać i czekać.
Kupilismy w zestawie z posciela, ochraniaczem i baldachimem, stan jak nowy. Tylko materac będziemy musieli swój dokupić. No i jeszcze 1 komplet pościeli bym chciała na zmianę i patrzę w Internecie, muszę przyznać ze wybór jest. :)

Pokaz :D lubimy takie zakupy [emoji877][emoji877]

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

reklama
Dzień dobry !
Mnie dziś naszło na słodkie śniadanie, wcinam kanapki z dżemem porzeczkowym. Do tego ładna pogoda się zapowiada a ja cały dzień waruję w pracy :(
Ja do tej pory wstawałam raz, max dwa razy w nocy na sikanie, teraz tak dwa razy to standard, do tego ciągle mi niewygodnie, raz za gorąco, raz za zimno. Po weekendzie majowym zamawiam sobie poduszkę ciążową, mam nadzieję, że będzie lepiej się spało. Mam tylko problem z wyborem typu tej poduszki. Dziewczyny, jaka się u was sprawdziła? bo myślę nad tą "C" ale i "U" wygląda na spoko, a i "J" tak samo... no masakra :D

@Mimi2330 wózek wygląda bardzo stylowo! Tylko pewnie musi być ciężki ;/
Ja ostatnio byłam w hurtowni z art dziecięcymi i zerknęłam na wózki, ceny bardzo fajne, bo tak do 1500 zł, ale że zupełnie się na nich nie znam, wszystkie były dla mnie takie same, tyle, że kolor gondoli różny.. Może bardziej doświadczone mamy będą mogły doradzić, nam zupełnie zielonym na co w ogóle najlepiej zwracać uwagę? :D

Do góry