Ogladalyscie może wczoraj film na TVN "wpadka "?
Kiedyś oglądałam fajny
Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ogladalyscie może wczoraj film na TVN "wpadka "?
Wspolczuje... ja dopiero za tydzienA ja od 8 już na zajęciach. wczoraj do19 i dzis do 17prawie.
Napisane na 5080X w aplikacji Forum BabyBoom
Ja wczoraj oglądałam pierwszy raz i tak się uśmiałam ze szkoda gadać jedynie scena porodu troche mnie przez moment przerazila jak pokazali wychodząca główkę
Co do wózków to też właśnie słyszałam ze najlepsze ze skretnymi kołami.
Jeszcze się nie zaczęłam rozglądać, na razie bardziej patrzę na pościele i ciuszki.
A muszę się Wam do czegoś przyznać, kupiliśmy już łóżeczko hehe. Wydaje mi się ze okazja była i bardzo nam się spodobało a to przecież może stać i czekać.
Kupilismy w zestawie z posciela, ochraniaczem i baldachimem, stan jak nowy. Tylko materac będziemy musieli swój dokupić. No i jeszcze 1 komplet pościeli bym chciała na zmianę i patrzę w Internecie, muszę przyznać ze wybór jest.
Niestety mam tylko 1 zdjęcie i nie widać go w całej okazałości żałuję ze nie zrobiliśmy zdjęcia jak je jeszcze raz w domu złożyliśmy :/Pokaz lubimy takie zakupy [emoji877][emoji877]
Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017