reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Hej. Witam się niedzielnie. Ja już po sniadanku i biorę się za robienie szarlotki :)

Wczoraj wynalazlam piękny wózek [emoji7] ale tak się zastanawiam czy takie duże koła byłyby wygodne przy przewozeniu np w samochodzie....
1493535996-aaaaaa.jpeg
1493536001-aaaaaa.jpeg

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Na jakiejś stronie wyswietlil się za 1400zl ale nawet nie napisane czy nowy w tej cenie czy używany.... właśnie nie ma skretnych kół A też bym właśnie stawiała na skrętne. No ale piękny hehe ;)

hchy43r8h8l5x99d.png

Hej. Witam się niedzielnie. Ja już po sniadanku i biorę się za robienie szarlotki :)

Wczoraj wynalazlam piękny wózek [emoji7] ale tak się zastanawiam czy takie duże koła byłyby wygodne przy przewozeniu np w samochodzie....
1493535996-aaaaaa.jpeg
1493536001-aaaaaa.jpeg

hchy43r8h8l5x99d.png

Dzidziusiowi na pewno będzie wygodnie :)
Nie mój styl, ale wyglada ciekawie :)

My tez już po śniadanku. Dopijam herbatkę :)

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

Ale piękny ten wozeczek :)

My też już po szpitalnym śniadaniu. Nawet jedzenie nie jest tutaj zle. Ale później jak Mąż do nas przyjdzie to przyniesie mi jajeczniczke :) jak co niedziele robi on śniadanko i najlepsza jajecznice :)

3jgx43r8p7b8ruz3.png

reklama
Do góry