reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

nie lubie wróżbiarstwa, brrr
u nas jest umowa z M : ja nadaje chłopcom on dziewczynkom, swoje imię już mam to Wituś
strona z położną anią genualna, nie wiem, która podała linka, ale popłakałam się i ze śmiechu i poprostu
jak obejrzałam film sex porównany do porodu szpitalnego, a potem weszłam na zdjęcia najpopularniejsze to tskie silne uczucia mną tarpnęły, że nie mogłam powstrzymać strugu łez
ja co wizyte tyje 4kg msm nadzieje, że nie przekrocze 91kg do porodu:happy2:

reklama
Ja na tym zdjęciu @Anusiak1507 nie widzę płci. Widzę tylko nóżki, ale tam nic nie widac.
Ale o ile dobrze pamietam to jakoś czas temu Anusiak wstawiała zdjecie z usg, gdzie był przekrój dziecka i pięknie było widac wyrostek płciowy na dziewczynkę. Chyba, ze z kimś innym pomyliłam zdjecie usg :) jeszcze jej pisałam, żeby później dała znać czy trafnie określiłem płci ;)

U mnie szok! Słońce wyszło!!!!! [emoji295]️ Nie wiem jak odnajdę się w tej rzeczywistości :p ale chmurzyska już na horyzoncie, wiec skończy się słońce.

Jakie plany na dziś? Mąż i syn robi śniadanie, a ja jeszcze leżę w łóżku :) potem wypadałoby coś posprzątać i poprasować.

A wczoraj lekarz prowadzący jak mu powiedziałam o rwie kulszowej to kazał koniecznie iść na konsultacje do neurologa. Także po weekendzie umówię się do kogoś.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
to u mnie, zobaczymy, czy się potwierdzi za tydzień :) mam cichą nadzieję, że tak :D :D

Katia, jak ty taka wróżka, to powiedz co u mnie za bąbelek siedzi :)
1493463321-aaaaaa.jpeg

Przeczytałam sałatka z Jelenia! !! Hahhah

No to super, lekarz też ale nie potwierdza N 100% [emoji5]
Haha :) jakoś nie mam ochoty na dziczyznę :p zostanę przy sałacie :)

Tez jestem ciekawa czy u mnie się potwierdzi. Chociaż lekarz był bardzo pewny [emoji23] ja zreszta tez jak tylko zobaczyłam dziecko na monitorze to patrząc na wyrostek płciowy wiedziałam, ze dziewczynka :)
Chyba, ze ta teoria to bujda [emoji23] chociaż raczej nie.

Katia, jak ty taka wróżka, to powiedz co u mnie za bąbelek siedzi :)
1493463321-aaaaaa.jpeg

Na zdjęciu dziecko musi byc w przekroju jak na poniższych zdjęciach. A i tak nie u wszystkich widac, bo zależy od ujęcia :)
IMG_1786.jpg

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

Załączniki

• IMG_1786.jpg
    IMG_1786.jpg
    76,8 KB · Wyświetleń: 235
Kochane moje dziękuje za kciuki [emoji8][emoji8][emoji8]

Wszystko super ufff jeszcze tylko 3 tygodnie oczekiwania na test z krwi. Ale musi być dobrze !

A oto moja prawdopodobnie Maja [emoji173]️

1493463591-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ ja widzę Majeczke!

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

reklama
Mi też bardzo podoba się Emilia :)

Co dzisiaj jecie na obiadek? U mnie lazanki :)
Ja dla męża zrobiłam gyrosa, a sobie suróweczkę, ziemniaczki i pierś na parze gotowaną. Mam ten cukier na czczo 91, więc będę żywić się jak w diecie cukrzycowej. Moja lekarka wyjechała na urlop za granicę, więc zobaczymy co powie jak wróci. Na razie będę na warzywkach i częstych posiłkach, a w mniejszych ilościach.

Do góry