reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

nie lubie wróżbiarstwa, brrr
u nas jest umowa z M : ja nadaje chłopcom on dziewczynkom, swoje imię już mam to Wituś
strona z położną anią genualna, nie wiem, która podała linka, ale popłakałam się i ze śmiechu i poprostu
jak obejrzałam film sex porównany do porodu szpitalnego, a potem weszłam na zdjęcia najpopularniejsze to tskie silne uczucia mną tarpnęły, że nie mogłam powstrzymać strugu łez
ja co wizyte tyje 4kg msm nadzieje, że nie przekrocze 91kg do porodu:happy2:

reklama
Ja na tym zdjęciu @Anusiak1507 nie widzę płci. Widzę tylko nóżki, ale tam nic nie widac.
Ale o ile dobrze pamietam to jakoś czas temu Anusiak wstawiała zdjecie z usg, gdzie był przekrój dziecka i pięknie było widac wyrostek płciowy na dziewczynkę. Chyba, ze z kimś innym pomyliłam zdjecie usg :) jeszcze jej pisałam, żeby później dała znać czy trafnie określiłem płci ;)

U mnie szok! Słońce wyszło!!!!! [emoji295]️ Nie wiem jak odnajdę się w tej rzeczywistości :p ale chmurzyska już na horyzoncie, wiec skończy się słońce.

Jakie plany na dziś? Mąż i syn robi śniadanie, a ja jeszcze leżę w łóżku :) potem wypadałoby coś posprzątać i poprasować.

A wczoraj lekarz prowadzący jak mu powiedziałam o rwie kulszowej to kazał koniecznie iść na konsultacje do neurologa. Także po weekendzie umówię się do kogoś.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
to u mnie, zobaczymy, czy się potwierdzi za tydzień :) mam cichą nadzieję, że tak :D :D

Katia, jak ty taka wróżka, to powiedz co u mnie za bąbelek siedzi :)
1493463321-aaaaaa.jpeg

Przeczytałam sałatka z Jelenia! !! Hahhah

No to super, lekarz też ale nie potwierdza N 100% [emoji5]
Haha :) jakoś nie mam ochoty na dziczyznę :p zostanę przy sałacie :)

Tez jestem ciekawa czy u mnie się potwierdzi. Chociaż lekarz był bardzo pewny [emoji23] ja zreszta tez jak tylko zobaczyłam dziecko na monitorze to patrząc na wyrostek płciowy wiedziałam, ze dziewczynka :)
Chyba, ze ta teoria to bujda [emoji23] chociaż raczej nie.

Katia, jak ty taka wróżka, to powiedz co u mnie za bąbelek siedzi :)
1493463321-aaaaaa.jpeg

Na zdjęciu dziecko musi byc w przekroju jak na poniższych zdjęciach. A i tak nie u wszystkich widac, bo zależy od ujęcia :)
IMG_1786.jpg

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

Załączniki

• IMG_1786.jpg
    IMG_1786.jpg
    76,8 KB · Wyświetleń: 230
Kochane moje dziękuje za kciuki [emoji8][emoji8][emoji8]

Wszystko super ufff jeszcze tylko 3 tygodnie oczekiwania na test z krwi. Ale musi być dobrze !

A oto moja prawdopodobnie Maja [emoji173]️

1493463591-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ ja widzę Majeczke!

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

reklama
Mi też bardzo podoba się Emilia :)

Co dzisiaj jecie na obiadek? U mnie lazanki :)
Ja dla męża zrobiłam gyrosa, a sobie suróweczkę, ziemniaczki i pierś na parze gotowaną. Mam ten cukier na czczo 91, więc będę żywić się jak w diecie cukrzycowej. Moja lekarka wyjechała na urlop za granicę, więc zobaczymy co powie jak wróci. Na razie będę na warzywkach i częstych posiłkach, a w mniejszych ilościach.

Do góry