reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

@MarMo ja też wczoraj farbowałam włosy bo już lustra zaczęłam omijać ostatnimi czasy :p odrost na pół głowy i w ogóle taka wyblaknięta... :p ale oczywiście farba bez amoniaku ;)
Właśnie ja mam dylemat z tym fatbowaniem. Malujecie u fryzjera? Wczoraj dzwoniłam to tam farby z amoniakiem. Poradźcie coś. Może rozmawiałyście ze swoim lekarzem na ten temat.

reklama
@Anusiak1507 jak sie miewasz dzis od rana?
Czy juz odkryjesz przed lekarzami ta zagadke ktora im przygotowalas?? :)
Trzymaj sie dzielnie glaszcz Maluszka przez brzuszek, a my tu wszystkie jak widzisz trzymamy za Ciebie kciuki i wspieramy dobra mysla i pozytywnym mysleniem wysylanym z calej chyba Polski :)
Dobrego dnia!

Ostatnia edycja:
A coz to za cudo o ktorym w zyciu swoim nie slyszalam ni slowa???
Opowiedz prosze cos wiecej bo to brzmi jak absolutny MUST HAVE!! :):):)

Oj powiem Ci, ze cudo. Efekt jest rewelacyjny. Firma Syoss.
1493355725-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@89Katia to trzymam kochana !!! [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️
I za resztę naszych mamusiek [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji39]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@leonkaa ja kiedyś farbowałam u fryzjera ale potem przerzuciłam się na farbę w domu :) wiem, że niektóre salony mają w ofercie farby bez amoniaku. Ale jeżeli farbowałaś już kiedyś sama to teraz jest dość spory wybór w drogeriach i hurtowniach kosmetycznych. Zawsze też można użyć henny naturalnej ;)

@leonkaa ja kiedyś farbowałam u fryzjera ale potem przerzuciłam się na farbę w domu :) wiem, że niektóre salony mają w ofercie farby bez amoniaku. Ale jeżeli farbowałaś już kiedyś sama to teraz jest dość spory wybór w drogeriach i hurtowniach kosmetycznych. Zawsze też można użyć henny naturalnej ;)
Oj bardzo dawno farbowałam sama. Chyba wiele lat temu. Dlatego tak się dopytuję. Akurat w tym salonie co chodzę mają tylko farby z amoniakiem :(

Dzień dobry!

Gratuluje wczorajszych udanych wizyt!!

I dziękuje za kciuki za dzisiejsze.

Noc o dziwo przespałam spokojnie za to teraz chodzę i się trzęsę :( pogoda jest tak obrzydliwa, ze dodatkowo pogarsza mój depresyjny stan.
Miałam dziś piękny sen. Karmiłam piersią półroczna córkę.

O 11:20 mam pierwsza wizytę. Postaram się od razu po coś napisać, ale nie obiecuje, bo mam dziś grafik napiety.

Miłego dnia.

Ps. Podobno za 3 dni ma świecić słońce [emoji295]️

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry