Adrianna.em
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie na pierwszym USG pokrywało się idealnie a teraz 6 dni więcej[emoji5]wlasnie mnie to ciekawi ... moj maluszek starszy o 7 dni juz od pierwszego usg czyli tego najbardziej wiarygodnego.
Ja mialam regularne cykle co do dnia i tym bardziej to dla mnie zagadka...
Moja córcia jeszcze nic nie wiem o tym ze będzie miała rodzeństwo po poronieniu było mi tak ciężko jej o tym powiedzieć ze teraz obiecalismy z mężem ze nic jej nie powiemy aż do USG genetycznego. USG było wczoraj wszystko ok wiec chyba czas najwyższy na ta piękna informacje a ona ma już 6 lat [emoji5]Moj 2 letni synunio glaszcze brzuch i mowi "dzidzia" po czym zaglada pod moja koszulke i mowi "mamuniu... Nie ma.."
Przeslodziaki te nasze starszaki
Super ze wszystko ok [emoji5] wspaniała wiadomość [emoji5]Wyczekalam się ....
Wszystko dobrze. Uff uspokoilam się.
Dzidziuś dogonił rozmiary i jest nawet o 1 dzień większy niż z OM [emoji307] [emoji7]
Na genetyczne muszę zapisać się do innego lekarza :/
U nas ublo podobnie.. Tylr ze ja poronilam 28.10.16 i w tym czasie moj synunio mial 1,5 roczku wiec chyba niewiele zrozumial z tego wszystkiego. Teraz jest juz troszke inaczej, ale tez ostrozniej podeszlismy do sprawy jak w kazdym innym aspekcie tej ciazy... Sama wiesz najlepiej..Moja córcia jeszcze nic nie wiem o tym ze będzie miała rodzeństwo po poronieniu było mi tak ciężko jej o tym powiedzieć ze teraz obiecalismy z mężem ze nic jej nie powiemy aż do USG genetycznego. USG było wczoraj wszystko ok wiec chyba czas najwyższy na ta piękna informacje a ona ma już 6 lat [emoji5]
Cudnie!!!Wyczekalam się ....
Wszystko dobrze. Uff uspokoilam się.
Dzidziuś dogonił rozmiary i jest nawet o 1 dzień większy niż z OM [emoji307] [emoji7]
Na genetyczne muszę zapisać się do innego lekarza :/
A coz to za cudo o ktorym w zyciu swoim nie slyszalam ni slowa???W ja moje drogie kupiłam spray na odrosty ... rewelacja [emoji106]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Moj dzidziolek też wg usg o 6 dni starszy. I lekarz powiedział że to może być przez krótkie cykle (miałam co 25 dni).wlasnie mnie to ciekawi ... moj maluszek starszy o 7 dni juz od pierwszego usg czyli tego najbardziej wiarygodnego.
Ja mialam regularne cykle co do dnia i tym bardziej to dla mnie zagadka...