reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

O to faktycznie musi być cudo. Nie słyszałam. I jak to się używa. I tylko na odrosty i nie widać różnicy?

Tak na odrosty. Jest kilka kolorów, od blondu do ciemnego brązu i pryska się na odrosty - efekt super. Nie widać odrostów wcale. Zmywa się przy kolejnym myciu głowy.
Ja mam już mega odrosty i po majowce dopiero idę do fryzjera ale na ten moment specyfik świetnie daje radę [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzień dobry!

Gratuluje wczorajszych udanych wizyt!!

I dziękuje za kciuki za dzisiejsze.

Noc o dziwo przespałam spokojnie za to teraz chodzę i się trzęsę :( pogoda jest tak obrzydliwa, ze dodatkowo pogarsza mój depresyjny stan.
Miałam dziś piękny sen. Karmiłam piersią półroczna córkę.

O 11:20 mam pierwsza wizytę. Postaram się od razu po coś napisać, ale nie obiecuje, bo mam dziś grafik napiety.

Miłego dnia.

Ps. Podobno za 3 dni ma świecić słońce [emoji295]️

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Będzie dobrze. Główka do góry! Nie patrzeć na pogodę. Majówka ma być podobno ciepła.

Tak na odrosty. Jest kilka kolorów, od blondu do ciemnego brązu i pryska się na odrosty - efekt super. Nie widać odrostów wcale. Zmywa się przy kolejnym myciu głowy.
Ja mam już mega odrosty i po majowce dopiero idę do fryzjera ale na ten moment specyfik świetnie daje radę [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A to taki taki na jeden raz. Super sprawa jak właśnie trzeba poczekać.

Trzymam kciukasy za wszystkie mamy, które dzisiaj wizytują! Czekamy na kolejne piękne wieści :) :)

Ja wczoraj przeżyłam dzień bez drzemki, szok normalnie :D

M. Wyciągnął mnie popołudniu na zakupy, bo wiecznie narzekam, że już nie mam się w co ubrać, bo tu mnie ciśnie, tam uwiera... :p brzuszek rośnie :)

A dzisiaj naszło mnie na pyszny obiad... młode ziemniaczki z koperkiem i z młodą duszoną kapustką, już się nie mogę doczekać :D :D

Witajcie kciuki zacisniete od rana za wizytujace i za siebie;-) mdlosci dzisiaj o 5rano no myslalam ze umre kazalii tabletki wziasc to noestety jedna zostala w kibelku a niewiem ktora bo wszystkie byly zolte ;-)

Cala noc bolala mnie reka z werflonem i okazalo sie ze mam juz stan zapalny dostalam jakas masc ktora smierdzi tak ze lohoho... U nas piekna pogoda jak ktos lubi plywac to wystarczy wyjsc na ulice nie trzeba nad wode jechac. Leje od wczoraj tragedia

reklama
Do góry