reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

O to faktycznie musi być cudo. Nie słyszałam. I jak to się używa. I tylko na odrosty i nie widać różnicy?

Tak na odrosty. Jest kilka kolorów, od blondu do ciemnego brązu i pryska się na odrosty - efekt super. Nie widać odrostów wcale. Zmywa się przy kolejnym myciu głowy.
Ja mam już mega odrosty i po majowce dopiero idę do fryzjera ale na ten moment specyfik świetnie daje radę [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzień dobry!

Gratuluje wczorajszych udanych wizyt!!

I dziękuje za kciuki za dzisiejsze.

Noc o dziwo przespałam spokojnie za to teraz chodzę i się trzęsę :( pogoda jest tak obrzydliwa, ze dodatkowo pogarsza mój depresyjny stan.
Miałam dziś piękny sen. Karmiłam piersią półroczna córkę.

O 11:20 mam pierwsza wizytę. Postaram się od razu po coś napisać, ale nie obiecuje, bo mam dziś grafik napiety.

Miłego dnia.

Ps. Podobno za 3 dni ma świecić słońce [emoji295]️

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Będzie dobrze. Główka do góry! Nie patrzeć na pogodę. Majówka ma być podobno ciepła.

Tak na odrosty. Jest kilka kolorów, od blondu do ciemnego brązu i pryska się na odrosty - efekt super. Nie widać odrostów wcale. Zmywa się przy kolejnym myciu głowy.
Ja mam już mega odrosty i po majowce dopiero idę do fryzjera ale na ten moment specyfik świetnie daje radę [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A to taki taki na jeden raz. Super sprawa jak właśnie trzeba poczekać.

Trzymam kciukasy za wszystkie mamy, które dzisiaj wizytują! Czekamy na kolejne piękne wieści :) :)

Ja wczoraj przeżyłam dzień bez drzemki, szok normalnie :D

M. Wyciągnął mnie popołudniu na zakupy, bo wiecznie narzekam, że już nie mam się w co ubrać, bo tu mnie ciśnie, tam uwiera... :p brzuszek rośnie :)

A dzisiaj naszło mnie na pyszny obiad... młode ziemniaczki z koperkiem i z młodą duszoną kapustką, już się nie mogę doczekać :D :D

Witajcie kciuki zacisniete od rana za wizytujace i za siebie;-) mdlosci dzisiaj o 5rano no myslalam ze umre kazalii tabletki wziasc to noestety jedna zostala w kibelku a niewiem ktora bo wszystkie byly zolte ;-)

Cala noc bolala mnie reka z werflonem i okazalo sie ze mam juz stan zapalny dostalam jakas masc ktora smierdzi tak ze lohoho... U nas piekna pogoda jak ktos lubi plywac to wystarczy wyjsc na ulice nie trzeba nad wode jechac. Leje od wczoraj tragedia

reklama
Do góry