reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

@MarMo ja też wczoraj farbowałam włosy bo już lustra zaczęłam omijać ostatnimi czasy :p odrost na pół głowy i w ogóle taka wyblaknięta... :p ale oczywiście farba bez amoniaku ;)
Właśnie ja mam dylemat z tym fatbowaniem. Malujecie u fryzjera? Wczoraj dzwoniłam to tam farby z amoniakiem. Poradźcie coś. Może rozmawiałyście ze swoim lekarzem na ten temat.

reklama
@Anusiak1507 jak sie miewasz dzis od rana?
Czy juz odkryjesz przed lekarzami ta zagadke ktora im przygotowalas?? :)
Trzymaj sie dzielnie glaszcz Maluszka przez brzuszek, a my tu wszystkie jak widzisz trzymamy za Ciebie kciuki i wspieramy dobra mysla i pozytywnym mysleniem wysylanym z calej chyba Polski :)
Dobrego dnia!

Ostatnia edycja:
A coz to za cudo o ktorym w zyciu swoim nie slyszalam ni slowa???
Opowiedz prosze cos wiecej bo to brzmi jak absolutny MUST HAVE!! :):):)

Oj powiem Ci, ze cudo. Efekt jest rewelacyjny. Firma Syoss.
1493355725-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@89Katia to trzymam kochana !!! [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️
I za resztę naszych mamusiek [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji39]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@leonkaa ja kiedyś farbowałam u fryzjera ale potem przerzuciłam się na farbę w domu :) wiem, że niektóre salony mają w ofercie farby bez amoniaku. Ale jeżeli farbowałaś już kiedyś sama to teraz jest dość spory wybór w drogeriach i hurtowniach kosmetycznych. Zawsze też można użyć henny naturalnej ;)

@leonkaa ja kiedyś farbowałam u fryzjera ale potem przerzuciłam się na farbę w domu :) wiem, że niektóre salony mają w ofercie farby bez amoniaku. Ale jeżeli farbowałaś już kiedyś sama to teraz jest dość spory wybór w drogeriach i hurtowniach kosmetycznych. Zawsze też można użyć henny naturalnej ;)
Oj bardzo dawno farbowałam sama. Chyba wiele lat temu. Dlatego tak się dopytuję. Akurat w tym salonie co chodzę mają tylko farby z amoniakiem :(

Dzień dobry!

Gratuluje wczorajszych udanych wizyt!!

I dziękuje za kciuki za dzisiejsze.

Noc o dziwo przespałam spokojnie za to teraz chodzę i się trzęsę :( pogoda jest tak obrzydliwa, ze dodatkowo pogarsza mój depresyjny stan.
Miałam dziś piękny sen. Karmiłam piersią półroczna córkę.

O 11:20 mam pierwsza wizytę. Postaram się od razu po coś napisać, ale nie obiecuje, bo mam dziś grafik napiety.

Miłego dnia.

Ps. Podobno za 3 dni ma świecić słońce [emoji295]️

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry