Właśnie ja mam dylemat z tym fatbowaniem. Malujecie u fryzjera? Wczoraj dzwoniłam to tam farby z amoniakiem. Poradźcie coś. Może rozmawiałyście ze swoim lekarzem na ten temat.@MarMo ja też wczoraj farbowałam włosy bo już lustra zaczęłam omijać ostatnimi czasy odrost na pół głowy i w ogóle taka wyblaknięta... ale oczywiście farba bez amoniaku
reklama
MarMo
Fanka BB :)
@Anusiak1507 jak sie miewasz dzis od rana?
Czy juz odkryjesz przed lekarzami ta zagadke ktora im przygotowalas??
Trzymaj sie dzielnie glaszcz Maluszka przez brzuszek, a my tu wszystkie jak widzisz trzymamy za Ciebie kciuki i wspieramy dobra mysla i pozytywnym mysleniem wysylanym z calej chyba Polski
Dobrego dnia!
Czy juz odkryjesz przed lekarzami ta zagadke ktora im przygotowalas??
Trzymaj sie dzielnie glaszcz Maluszka przez brzuszek, a my tu wszystkie jak widzisz trzymamy za Ciebie kciuki i wspieramy dobra mysla i pozytywnym mysleniem wysylanym z calej chyba Polski
Dobrego dnia!
Ostatnia edycja:
Emsi*
A coz to za cudo o ktorym w zyciu swoim nie slyszalam ni slowa???
Opowiedz prosze cos wiecej bo to brzmi jak absolutny MUST HAVE!!
Oj powiem Ci, ze cudo. Efekt jest rewelacyjny. Firma Syoss.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Adrianna.em
@leonkaa ja kiedyś farbowałam u fryzjera ale potem przerzuciłam się na farbę w domu wiem, że niektóre salony mają w ofercie farby bez amoniaku. Ale jeżeli farbowałaś już kiedyś sama to teraz jest dość spory wybór w drogeriach i hurtowniach kosmetycznych. Zawsze też można użyć henny naturalnej
O to faktycznie musi być cudo. Nie słyszałam. I jak to się używa. I tylko na odrosty i nie widać różnicy?Oj powiem Ci, ze cudo. Efekt jest rewelacyjny. Firma Syoss.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Oj bardzo dawno farbowałam sama. Chyba wiele lat temu. Dlatego tak się dopytuję. Akurat w tym salonie co chodzę mają tylko farby z amoniakiem@leonkaa ja kiedyś farbowałam u fryzjera ale potem przerzuciłam się na farbę w domu wiem, że niektóre salony mają w ofercie farby bez amoniaku. Ale jeżeli farbowałaś już kiedyś sama to teraz jest dość spory wybór w drogeriach i hurtowniach kosmetycznych. Zawsze też można użyć henny naturalnej
Dzień dobry!
Gratuluje wczorajszych udanych wizyt!!
I dziękuje za kciuki za dzisiejsze.
Noc o dziwo przespałam spokojnie za to teraz chodzę i się trzęsę pogoda jest tak obrzydliwa, ze dodatkowo pogarsza mój depresyjny stan.
Miałam dziś piękny sen. Karmiłam piersią półroczna córkę.
O 11:20 mam pierwsza wizytę. Postaram się od razu po coś napisać, ale nie obiecuje, bo mam dziś grafik napiety.
Miłego dnia.
Ps. Podobno za 3 dni ma świecić słońce [emoji295]️
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Gratuluje wczorajszych udanych wizyt!!
I dziękuje za kciuki za dzisiejsze.
Noc o dziwo przespałam spokojnie za to teraz chodzę i się trzęsę pogoda jest tak obrzydliwa, ze dodatkowo pogarsza mój depresyjny stan.
Miałam dziś piękny sen. Karmiłam piersią półroczna córkę.
O 11:20 mam pierwsza wizytę. Postaram się od razu po coś napisać, ale nie obiecuje, bo mam dziś grafik napiety.
Miłego dnia.
Ps. Podobno za 3 dni ma świecić słońce [emoji295]️
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
reklama