Witam ☺ dołączam do grona mam listopadowych, termin mam na 12 listopad. Byłam teraz w poniedziałek na kolejnym usg i wyszło, że jest to 10t5d, mam zalecenie dużo leżeć, żeby dziecko bardziej urosło, bo podobno gdy się leży ono rośnie, biorę luteine dopochwowo 1 na noc, kwas foliowy folik. Mam mieć za 2 tygodnie badania prenatalne. A jak to u Was wygląda z wielkością dzidzi? I jak uważacie czy kalendarz płci się sprawdza ? Pozdrawiam
reklama
evli2
Fanka BB :)
A miami znasz już płeć/ bo ostatnio miałam młyn i nie doczytałam. ja jeszcze nie znam płci, lekarka mówła, że może 22 maja coś się okaże, ale nie mam parciaI u mnie [emoji3]
katia a Ty znasz już płeć/bo miała być Agatka u Ciebie i u mnie
Nie znam jeszcze jutro mam genetyczne, wiec może coś uda się zobaczyć
Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017
Mimi2330
Nie jeszcze nie. Ale gdyby była dziewczynka to na 90% AgatkaA miami znasz już płeć/ bo ostatnio miałam młyn i nie doczytałam. ja jeszcze nie znam płci, lekarka mówła, że może 22 maja coś się okaże, ale nie mam parcia
Mimi2330
Superrr. To już spory dZidziuśJuz po usg, dzidzi sie rusza, takie dlugie nogi mialo [emoji23] chyba po mamie, wielkosc dziecka pokrywa sie z om Cale 7,2cm szczescia
estrelicia
Karolka2106
reklama
Nie wiem czy źle ale każdy chciał mieć parkę [emoji23] teraz oczywiście jest już im dobrze z dwójką tej samej płci, szczególnie Ci od dziewczynek są zadowoleni, reszcie czasami brakuje małej księżniczkiale to wedlug mnie jest bardzo fajnie jak jest dwojka tej samej płci co w tym niedobrego?
Ja mam genetyczne 5 maja, może coś się pokaże choć w żadnym wypadku się nie nastawiam, ostatnio syn kazał mi czekać do USG połówkowego [emoji33]
@Loman88 na tym etapie waga i wzrost rodzica nie ma wpływu, jeżeli na USG miałaś podaną taką długość i tydzień ciąży to jest ok, pytanie czy termin ciąży z OM bardzo od tego odbiega.