reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

@Anusiak1507 dziękuję :* a wiecie może czy mogę się już nastawić na usg przez brzuszek czy jeszcze dowcipnie?
ja miałam tydzien temu prenatalne przez brzuch, a w ten pn 8 dowcipnie i tez przez brzuch, by posluchac serca

oar89n7312bz9t17.png

reklama
Mi robia juz tylko przez brzuch pomimo dosc duzej zawartosci tkanki;-) chociaz teraz sie skurczyla to moze dlatego ;-)

Moja kochana chrzestna gotuje mi marchwianke i poszla do biedronki po kaszki dla mnie bo wygladam jak trup kolor bialy calego ciala :-/ ale hemoglobina piekna wiec anemii nie ma:-)

Ja już mam teraz tylko przez brzuch, właściwie tylko pierwsze badanie ok. 8tc było dowcipnie.

Lekarze potrafią być na serio straszni, na szczęście nie wszyscy są tacy i zdarzają się też tacy z prawdziwego powołania :)

@Karolka2106 gratuluję udanej wizyty!

@Anusiak1507 o boże, nie ciekawie to wygląda, najgorzej jak nie ma diagnozy :/ sił i wytrwałości!

@Marika92 nie poddawaj się, wszystko może się dobrze skończyć! Kiedy prenatalne?

Ja nie mam wskazań do skierowania na genetyczne, idę po prostu do świetnego specjalisty, który dokładnie sprawdzi fasolkę a jak będzie coś niepokojącego to wtedy będę robić płatne.

Bardzo możliwe że nie wytrwamy z dzidziusiem :( jest jakaś patologia ale muszę czekać do prenatalnych, siedzę i rycze.. Zazdroszczę wam :(

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

@Marika92 ale co mówi lekarz? Żadnych konkretów? Który masz tc? Po skończonym 11tc możesz zrobić nieinwazyjne badanie nifty.
Trzymaj się kochana!!

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

reklama
Do góry