reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

@Anusiak1507 dziękuję :* a wiecie może czy mogę się już nastawić na usg przez brzuszek czy jeszcze dowcipnie?
ja miałam tydzien temu prenatalne przez brzuch, a w ten pn 8 dowcipnie i tez przez brzuch, by posluchac serca

oar89n7312bz9t17.png

reklama
Mi robia juz tylko przez brzuch pomimo dosc duzej zawartosci tkanki;-) chociaz teraz sie skurczyla to moze dlatego ;-)

Moja kochana chrzestna gotuje mi marchwianke i poszla do biedronki po kaszki dla mnie bo wygladam jak trup kolor bialy calego ciala :-/ ale hemoglobina piekna wiec anemii nie ma:-)

Ja już mam teraz tylko przez brzuch, właściwie tylko pierwsze badanie ok. 8tc było dowcipnie.

Lekarze potrafią być na serio straszni, na szczęście nie wszyscy są tacy i zdarzają się też tacy z prawdziwego powołania :)

@Karolka2106 gratuluję udanej wizyty!

@Anusiak1507 o boże, nie ciekawie to wygląda, najgorzej jak nie ma diagnozy :/ sił i wytrwałości!

@Marika92 nie poddawaj się, wszystko może się dobrze skończyć! Kiedy prenatalne?

Ja nie mam wskazań do skierowania na genetyczne, idę po prostu do świetnego specjalisty, który dokładnie sprawdzi fasolkę a jak będzie coś niepokojącego to wtedy będę robić płatne.

Bardzo możliwe że nie wytrwamy z dzidziusiem :( jest jakaś patologia ale muszę czekać do prenatalnych, siedzę i rycze.. Zazdroszczę wam :(

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

@Marika92 ale co mówi lekarz? Żadnych konkretów? Który masz tc? Po skończonym 11tc możesz zrobić nieinwazyjne badanie nifty.
Trzymaj się kochana!!

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

reklama
Do góry