Ilona 88
Fanka BB :)
U mnie też, ja do tego mam leżenie,bo mam krwiaka a mając prawie 3 latka w domu to cięzko jestWitaj u mnie w kratke
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie też, ja do tego mam leżenie,bo mam krwiaka a mając prawie 3 latka w domu to cięzko jestWitaj u mnie w kratke
Trzymam kciuki żeby było Dobrze. Jesteś w dobrych rękach zajmą się Wami. Zdrówka dla Ciebie i MaleństwaDziewczyny dziekuje za wsparcie czekam na wyniki bo dalej niewiedza co mi jest mialam szczescie przejsc moj atak na oddziale i maja pare podejrzen
Kolka trzustkowa
Kolka nerkowa
Wrzody
A jesli nic nie wyjdzie z badan i konsultqcji chirurga i gastrologa znaczy to ze
Moj organizm nie akceptuje ciazy i z nai walczy. Bede musial czesto przychodzic do szpitala na kroplowki ale to jest najgorsza opcja...
Wszystko bedzie wiadome do wieczora...
Marta1985@ wczoraj byla zywa krew pozniej rdzawe brudzenie tzn kolor rdzy w sluzie nie bylo tego bardzo duzo ale bylo a w kazdej ciazy ktora porobilam zaczelo sie od rdzawych plamien :-/
Wy tu tak o jedzeniu a ja biedna na kroplowkach... Marzy mi sie taka zupka np rosolek z lanymi kluskami albo taka pomidorowa a tu tylko kroplowka :-/
Dziewczyny dziekuje za wsparcie czekam na wyniki bo dalej niewiedza co mi jest mialam szczescie przejsc moj atak na oddziale i maja pare podejrzen
Kolka trzustkowa
Kolka nerkowa
Wrzody
A jesli nic nie wyjdzie z badan i konsultqcji chirurga i gastrologa znaczy to ze
Moj organizm nie akceptuje ciazy i z nai walczy. Bede musial czesto przychodzic do szpitala na kroplowki ale to jest najgorsza opcja...
Marta1985@ wczoraj byla zywa krew pozniej rdzawe brudzenie tzn kolor rdzy w sluzie nie bylo tego bardzo duzo ale bylo a w kazdej ciazy ktora porobilam zaczelo sie od rdzawych plamien :-/
Wy tu tak o jedzeniu a ja biedna na kroplowkach... Marzy mi sie taka zupka np rosolek z lanymi kluskami albo taka pomidorowa a tu tylko kroplowka :-/
Nawet nie chce nic w internecie czytać bo pewnie się przerażęJestem dziś po wizycie... lekarz powiedział mi że jest jakiś obrzęk płodu i jak tylko już będzie na tyle dojrzała ciąża to szybko robić prenatalne strasznie się boję że coś będzie nie tak przepłakałam cały dzień bo wizytę miałam rano nawet jeść mi się już odechciało mam mln myśli na sekundę nie wiem co robić
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny dziekuje za wsparcie czekam na wyniki bo dalej niewiedza co mi jest mialam szczescie przejsc moj atak na oddziale i maja pare podejrzen
Kolka trzustkowa
Kolka nerkowa
Wrzody
Biedactwo