reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
Dziewczyny dziekuje za wsparcie czekam na wyniki bo dalej niewiedza co mi jest mialam szczescie przejsc moj atak na oddziale i maja pare podejrzen
Kolka trzustkowa
Kolka nerkowa
Wrzody
A jesli nic nie wyjdzie z badan i konsultqcji chirurga i gastrologa znaczy to ze
Moj organizm nie akceptuje ciazy i z nai walczy. Bede musial czesto przychodzic do szpitala na kroplowki ale to jest najgorsza opcja...

Wszystko bedzie wiadome do wieczora...

Marta1985@ wczoraj byla zywa krew pozniej rdzawe brudzenie tzn kolor rdzy w sluzie nie bylo tego bardzo duzo ale bylo a w kazdej ciazy ktora porobilam zaczelo sie od rdzawych plamien :-/

Wy tu tak o jedzeniu a ja biedna na kroplowkach... Marzy mi sie taka zupka np rosolek z lanymi kluskami albo taka pomidorowa a tu tylko kroplowka :-/

Załączniki

• IMG_20170424_135429.jpg
    IMG_20170424_135429.jpg
    538,1 KB · Wyświetleń: 80
Dziewczyny dziekuje za wsparcie czekam na wyniki bo dalej niewiedza co mi jest mialam szczescie przejsc moj atak na oddziale i maja pare podejrzen
Kolka trzustkowa
Kolka nerkowa
Wrzody
A jesli nic nie wyjdzie z badan i konsultqcji chirurga i gastrologa znaczy to ze
Moj organizm nie akceptuje ciazy i z nai walczy. Bede musial czesto przychodzic do szpitala na kroplowki ale to jest najgorsza opcja...

Marta1985@ wczoraj byla zywa krew pozniej rdzawe brudzenie tzn kolor rdzy w sluzie nie bylo tego bardzo duzo ale bylo a w kazdej ciazy ktora porobilam zaczelo sie od rdzawych plamien :-/

Wy tu tak o jedzeniu a ja biedna na kroplowkach... Marzy mi sie taka zupka np rosolek z lanymi kluskami albo taka pomidorowa a tu tylko kroplowka :-/
Trzymam kciuki żeby było Dobrze. Jesteś w dobrych rękach zajmą się Wami. Zdrówka dla Ciebie i Maleństwa:)

Cześć dziewczyny :)
Miałam sporo nadrabiania, ale przeczytałam wszystko :) tak to niestety jest, jak ma się w zastępstwie jakiś stary telefon, bez internetów :)
@Anusiak1507 bardzo dobrze że jesteś w szpitalu pod opieką, współczuję przejść z lekarzami i z tymi atakami bólowymi... ale musi być wszystko dobrze !
Ja ciągle mam dziwny smak w ustach, smaki mi się pozmieniały. Uwielbiam rosół, wczoraj teściowa zrobiła, spróbowałam łyżkę i musiałam odstawić.. czułam jakby był zrobiony na samej wegecie albo rosołkach. Dziś byłam u babci, która zawsze robi świetny rosół, spróbowałam i to samo, czułam samą wegetę. W sobotę byliśmy na pizzy, zamawiam zazwyczaj taką samą: ze szpinakiem, szynką, prażonymi pestkami dyni i pomidorkami koktajlowymi, potrafię zjeść jej naprawdę duuużo, a jak jej spróbowałam, zjadłam na siłę dwa kawałki. No i bądź mądry człowieku.. :D
Dzisiaj robię na obiadokolację kurczaka w sosie słodko kwaśnym, może mi podejdzie, chociaż też jakoś przekonania nie mam.
Powiedziałam też o ciąży w pracy, kierowniczka przyjęła dobrze, mam z głowy :)

Dziewczyny, jak tam po wizytach? :)

Anusiak trzymamy kciuki za najlepsza opcje. Ważne, ze się Tobą zajmują. Będzie dobrze :) teraz odpoczynek i pozytywne nastawienie.

Iska no i super, ze powiedziałaś :) od razu lżej na sercu, nie? :)

Ja zrobiłam ten bułgarski gjuwecz. Do tego sos tzatziki i bagietka z oliwkami. Mniam! Bardzo mniam!! Aż się nie spodziewałam. Bardzo udany debiut :)

Myśle co z naszymi dziewczynami. Nie ma żadnych wieści. Mam nadzieje, ze w tej euforii dobrych wiadomości po prostu o nas zapomniały :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Kolka trzustkowa
Kolka nerkowa
Wrzody

Zdroweczka i siły !!! [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Jestem dziś po wizycie... :( lekarz powiedział mi że jest jakiś obrzęk płodu i jak tylko już będzie na tyle dojrzała ciąża to szybko robić prenatalne :( strasznie się boję że coś będzie nie tak :( przepłakałam cały dzień bo wizytę miałam rano :( nawet jeść mi się już odechciało mam mln myśli na sekundę :( nie wiem co robić :(

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja jestem w końcu po wizycie, maluszek 5,28cm (z USG 12+0), serduszko bije, nóżki, rączki są ;) na płeć u mnie za wcześnie, nie dało się podejrzeć. No i tak jak się domyślałam USG genetyczne będzie na granicy bo wychodzić tak 13+4 ale najważniejsze żeby się zmieścić w ramach czasowych :)

Ja apetyt nawet mam ale nie mogę więcej zjeść, ogólnie najbardziej smakują mi ryby, jutro też będzie makaron z tuńczykiem a dziś pochłąnęłam zupę rybna i fishburgera w North Fish [emoji23]

Jestem dziś po wizycie... :( lekarz powiedział mi że jest jakiś obrzęk płodu i jak tylko już będzie na tyle dojrzała ciąża to szybko robić prenatalne :( strasznie się boję że coś będzie nie tak :( przepłakałam cały dzień bo wizytę miałam rano :( nawet jeść mi się już odechciało mam mln myśli na sekundę :( nie wiem co robić :(

Nawet nie chce nic w internecie czytać bo pewnie się przerażę :(
Kolka trzustkowa
Kolka nerkowa
Wrzody

reklama
Do góry