To jest bardzo dobra przychodnia, mają dobry sprzęt i znów płaczMarika moze zajdz do innego ginekologa?
Ten u ktorego byłaś ma dobry sprzęt?
Masz racje nie szukaj po internetach.
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To jest bardzo dobra przychodnia, mają dobry sprzęt i znów płaczMarika moze zajdz do innego ginekologa?
Ten u ktorego byłaś ma dobry sprzęt?
Masz racje nie szukaj po internetach.
Skonsultuj u innego lekarzaJestem dziś po wizycie... lekarz powiedział mi że jest jakiś obrzęk płodu i jak tylko już będzie na tyle dojrzała ciąża to szybko robić prenatalne strasznie się boję że coś będzie nie tak przepłakałam cały dzień bo wizytę miałam rano nawet jeść mi się już odechciało mam mln myśli na sekundę nie wiem co robić
Super wieści. Masz foto?Ja jestem w końcu po wizycie, maluszek 5,28cm (z USG 12+0), serduszko bije, nóżki, rączki są na płeć u mnie za wcześnie, nie dało się podejrzeć. No i tak jak się domyślałam USG genetyczne będzie na granicy bo wychodzić tak 13+4 ale najważniejsze żeby się zmieścić w ramach czasowych
Ja apetyt nawet mam ale nie mogę więcej zjeść, ogólnie najbardziej smakują mi ryby, jutro też będzie makaron z tuńczykiem a dziś pochłąnęłam zupę rybna i fishburgera w North Fish [emoji23]
Zdrówka dużo i dawaj nam znać :-)Dziewczyny dziekuje za wsparcie czekam na wyniki bo dalej niewiedza co mi jest mialam szczescie przejsc moj atak na oddziale i maja pare podejrzen
Kolka trzustkowa
Kolka nerkowa
Wrzody
A jesli nic nie wyjdzie z badan i konsultqcji chirurga i gastrologa znaczy to ze
Moj organizm nie akceptuje ciazy i z nai walczy. Bede musial czesto przychodzic do szpitala na kroplowki ale to jest najgorsza opcja...
Wszystko bedzie wiadome do wieczora...
Marta1985@ wczoraj byla zywa krew pozniej rdzawe brudzenie tzn kolor rdzy w sluzie nie bylo tego bardzo duzo ale bylo a w kazdej ciazy ktora porobilam zaczelo sie od rdzawych plamien :-/
Wy tu tak o jedzeniu a ja biedna na kroplowkach... Marzy mi sie taka zupka np rosolek z lanymi kluskami albo taka pomidorowa a tu tylko kroplowka :-/
Musisz taką diagnozę skonsultować z innym ginem i to szybko. Być może niepotrzebnie będziesz się zamartwiac. Wierzę że będzie dobrze.To jest bardzo dobra przychodnia, mają dobry sprzęt i znów płacz
Marika skonsultuj się jeszcze z innym lekarzem. Trzymam kciuki. Bądź silna dla maluszkaJestem dziś po wizycie... lekarz powiedział mi że jest jakiś obrzęk płodu i jak tylko już będzie na tyle dojrzała ciąża to szybko robić prenatalne strasznie się boję że coś będzie nie tak przepłakałam cały dzień bo wizytę miałam rano nawet jeść mi się już odechciało mam mln myśli na sekundę nie wiem co robić
Anusiak trzymaj się i nie daj się lekarzom. Jak widzisz potrzebę jedź na IP i nie zastanawiaj się co myślą. Musi być dobrze. Dawaj nam znać co u Ciebie.Witajcie nie pisalam bo kraze z IP do domu i tak wkolko. Juz mam dosyc na oddziale ginekologi sie na mnie wypieli bo pojechalam jak nie bylo objawow nawet usg mi nie zrobili czy z dzidzia ok. Wczoraj o 1 w nocy zbowu siedzialam na IP z laska zrobiono mi usg bo przyjechalam z plamieniem zywa krwia pozniej zmienilo kolor na braz ale i tak bylo a lekarz stwierdzil ze nic nie widzi ze moglo sie polac od wysilku bo skoro wymiotuje i mam biegunke to od tego. Kazal isc do intrernisty bo przeciez nie bedzie o 1.30 wzywac jakiegos kolegi na oddzial skoro stoje na nogach.
Wstalam wkladka kolor rdzy lekko pobolewa mbie podbrzusze wiec mloda do przedszkola do internisty i pewnie na oddzial... Aha zapombialam napisac ze usg robili mi przez brzuch dzidzia jest mniejsza o 4 dni niz z ostatniego usg ale ostatnio byla roznica 2dni na sprzecie na IP a u gina wiec poki co nie panikuje. Widzialam jak sie maluch krecil ale smiem twierdzic ze nieczuly pan doktor dzidzie obudzil bo az podskoczyla jak przyciskal tym usg a ja czulam motyle..najbardziej jest mi przykro bo straszyl mnie ze strace te dziecko skoro nie jem i nie mam odpowiedniej gospodarki elektrolitowej staram sie nie plakac ale jest ciezko. Ma ktorqs zmieniacz czasu najlepiej poprosze 8.11.2017 chcialabym juz tulic malucha.... Jak bede cos wiedziec to sie zamelduje.