reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Hej. Bierze mnie jakieś przeziębienie więc miód maliny i cytryna poszły w ruch. Jak tak myślę o tym moim małżeństwie że taka różnica między terminem z OM a USG to się stresuję. A wizyta dopiero w połowie maja...

Napisane na 5080X w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witajcie nie pisalam bo kraze z IP do domu i tak wkolko. Juz mam dosyc na oddziale ginekologi sie na mnie wypieli bo pojechalam jak nie bylo objawow nawet usg mi nie zrobili czy z dzidzia ok. Wczoraj o 1 w nocy zbowu siedzialam na IP z laska zrobiono mi usg bo przyjechalam z plamieniem zywa krwia pozniej zmienilo kolor na braz ale i tak bylo a lekarz stwierdzil ze nic nie widzi ze moglo sie polac od wysilku bo skoro wymiotuje i mam biegunke to od tego. Kazal isc do intrernisty bo przeciez nie bedzie o 1.30 wzywac jakiegos kolegi na oddzial skoro stoje na nogach.
Wstalam wkladka kolor rdzy lekko pobolewa mbie podbrzusze wiec mloda do przedszkola do internisty i pewnie na oddzial... Aha zapombialam napisac ze usg robili mi przez brzuch dzidzia jest mniejsza o 4 dni niz z ostatniego usg ale ostatnio byla roznica 2dni na sprzecie na IP a u gina wiec poki co nie panikuje. Widzialam jak sie maluch krecil ale smiem twierdzic ze nieczuly pan doktor dzidzie obudzil bo az podskoczyla jak przyciskal tym usg a ja czulam motyle..najbardziej jest mi przykro bo straszyl mnie ze strace te dziecko skoro nie jem i nie mam odpowiedniej gospodarki elektrolitowej staram sie nie plakac ale jest ciezko. Ma ktorqs zmieniacz czasu najlepiej poprosze 8.11.2017 chcialabym juz tulic malucha.... Jak bede cos wiedziec to sie zamelduje.

Ja np. jak mam bardzo pełny pęcherz i się wysiusiam to czuje taki ucisk (jakby skurcz) w pęcherzu. Ale to nie piecze, ani nic. W poprzedniej ciąży tez tak miałam także tym się nie martwię.

Dla mnie wyjście z domu bez śniadania to tragedia :( zaraz mnie trzęsie, jest ni niedobrze, słabo.... W ciąży najbardziej nie lubię tego, ze trzeba ci chwile na czczo latać do laboratorium :(
Powodzenia na badaniach!

Ciężka nic za mną. Nie wyspalam się. A na dziś zaplanowałam tyle rzeczy, ze nie wiem czy zdążę.

Ktoś dzisiaj ma wizytę? :)

Miłego dnia wszystkim!

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

Wlasnie o ten ból mi chodzi. To nie jest pieczenie. Jak zwlekam chwile to później taki ból czuję właśnie. A teraz częściej chodzę, pęcherz szybciej się robi pełny. I zaczęłam właśnie taki ból odczuwać.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Wlasnie o ten ból mi chodzi. To nie jest pieczenie. Jak zwlekam chwile to później taki ból czuję właśnie. A teraz częściej chodzę, pęcherz szybciej się robi pełny. I zaczęłam właśnie taki ból odczuwać.

Mnie też czasem boli, jak np w nocy nie wstanę na siku i pęcherz rano jest pełny. Myślałam że to może od cc w pierwszej ciąży bo podobny tylko silniejszy ból kojarzę po wizycie w toalecie po cc.

Napisane na 5080X w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie nie pisalam bo kraze z IP do domu i tak wkolko. Juz mam dosyc na oddziale ginekologi sie na mnie wypieli bo pojechalam jak nie bylo objawow nawet usg mi nie zrobili czy z dzidzia ok. Wczoraj o 1 w nocy zbowu siedzialam na IP z laska zrobiono mi usg bo przyjechalam z plamieniem zywa krwia pozniej zmienilo kolor na braz ale i tak bylo a lekarz stwierdzil ze nic nie widzi ze moglo sie polac od wysilku bo skoro wymiotuje i mam biegunke to od tego. Kazal isc do intrernisty bo przeciez nie bedzie o 1.30 wzywac jakiegos kolegi na oddzial skoro stoje na nogach.
Wstalam wkladka kolor rdzy lekko pobolewa mbie podbrzusze wiec mloda do przedszkola do internisty i pewnie na oddzial... Aha zapombialam napisac ze usg robili mi przez brzuch dzidzia jest mniejsza o 4 dni niz z ostatniego usg ale ostatnio byla roznica 2dni na sprzecie na IP a u gina wiec poki co nie panikuje. Widzialam jak sie maluch krecil ale smiem twierdzic ze nieczuly pan doktor dzidzie obudzil bo az podskoczyla jak przyciskal tym usg a ja czulam motyle..najbardziej jest mi przykro bo straszyl mnie ze strace te dziecko skoro nie jem i nie mam odpowiedniej gospodarki elektrolitowej staram sie nie plakac ale jest ciezko. Ma ktorqs zmieniacz czasu najlepiej poprosze 8.11.2017 chcialabym juz tulic malucha.... Jak bede cos wiedziec to sie zamelduje.

Trzymaj się kochana. Musi być dobrze!
Idź do internisty i gdzie tam jeszcze trzeba i walcz. Nie słuchaj co gadają tylko działaj [emoji6]
Daj znać koniecznie.

Oj to biedna :( nie lekcewaz żadnych objawów obojętnie co mówią na ip i jak na Ciebie patrzą. Dawaj znać co z wami

xnw40tc7sy506vxn.png

Trzymaj się.... A nie możesz jechać jeszcze do innego szpitala na IP?

hchy43r8h8l5x99d.png

Anusiak, nie daj im się zbyć, to ich obowiązek, zeby się tobą zająć! Niech mąż ich jakoś ustawi do pionu. Lub poszukaj innego Ip,gdzie twój lekarz przyjmuje.

reklama
Dla mnie wyjście z domu bez śniadania to tragedia :( zaraz mnie trzęsie, jest ni niedobrze, słabo.... W ciąży najbardziej nie lubię tego, ze trzeba ci chwile na czczo latać do laboratorium :(
Powodzenia na badaniach!

Ciężka nic za mną. Nie wyspalam się. A na dziś zaplanowałam tyle rzeczy, ze nie wiem czy zdążę.

Ktoś dzisiaj ma wizytę? :)

Miłego dnia wszystkim!

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017
Witam, dzisiaj ja mam prenatalne. Nerwy straszne :(

Dla mnie badania na czczo też koszmar. Ratuję się wtedy butelką wody. Różnie to bywa.

Do góry