reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Czesc dziewczyny...
Wczoraj mi sie nic nie chciało bo byłam na wykładach , dzis juz od rana w pracy
co do przytulasków to staram sie odganiac M :p ale zauważyłam ze w tej ciązy przytulamy sie cześciej niz w poprzednich :p
Co do mojej cery to mam strasznie sucha twarz szczególnie brode i w pracy mi mówią że sie zmieniłam na twarzy
co do jedzenia to jem słodkie ze śledziem ale kompletnie nie mam ochoty na kwaszona kapustę i ogórki :p

reklama
Ja dopiero skończyłam śniadanie i pije herbatkę z sokiem. ( U mnie godzina wcześniej niż w Pl) kawa pewnie dopiero ok 10 ( tzn mleko z zabarwieniem kawowym )

Czesc dziewczyny...
Wczoraj mi sie nic nie chciało bo byłam na wykładach , dzis juz od rana w pracy
co do przytulasków to staram sie odganiac M [emoji14] ale zauważyłam ze w tej ciązy przytulamy sie cześciej niz w poprzednich [emoji14]
Co do mojej cery to mam strasznie sucha twarz szczególnie brode i w pracy mi mówią że sie zmieniłam na twarzy
co do jedzenia to jem słodkie ze śledziem ale kompletnie nie mam ochoty na kwaszona kapustę i ogórki :p
U mnie cera masakra... zrobiła się sucha i krosty na brodzie i czole. Z synem miałam cerę idealną... Ale miałam ochotę na kwaśne ;) Teraz nie mam.... omijam ogórki kwaszone

hchy43r8h8l5x99d.png

Anusiak tego nie lubie w pl lekarzach! Straszenia! Nigdy w ciazy noe uslyszalam zlego slowa od irlandzkich lekarzy tyle co na jednej wizycie u pl! Nawet jak bylo zle to mowili ze bedzie dobrze!
Moze faktycznie z wysilku jakies naczynka Ci pekaja I stad pamienie. Moze zwieksz wit C? Bedzie dobrze, dzidzia sie rusza, a to najlepszy znak

Ktos pytal o bol pecherza, jednak nic takiego nie mialam, moze byc infekcja ale I nie musi

Ja wkoncu pierwsza wizyta w czwartek ;) co do bycua nadczczo to mozna rano zjesc cos lekkiego, nigdy nie chodzilam nadczo, bo bym sie zrzygala :D A zawsze pytaja co sie jadlo, wiec to chyba nie ma wiekszeho wplywu na wyniki, pomijam jak sie zje tabliczke czekolady ;)

Ja wkoncu pierwsza wizyta w czwartek ;) co do bycua nadczczo to mozna rano zjesc cos lekkiego, nigdy nie chodzilam nadczo, bo bym sie zrzygala :D A zawsze pytaja co sie jadlo, wiec to chyba nie ma wiekszeho wplywu na wyniki, pomijam jak sie zje tabliczke czekolady ;)

W PL chyba coś takiego nie przejdzie :) a szkoda.

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

reklama
Do góry