reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

@Anusiak1507 dziwny lekarz, pewnie go obudzono i był wkurzony :/ nie powinno tak być ehhhh a co do jedzenia to nie wiem o co chodzi, chyba powtarza jakieś przestarzałe informacje bo to nie ma wpływu na donoszenie ciąży, maluszki bardzo dobrze sobie radzą w brzuszku i biorą to co im potrzeba :)

Ja mam dziś zwykłą wizytę z USG, zobaczę czy fasolinda nie zaczęła zbyt mocno nadrabiać bo wtedy będę musiała jakoś przyspieszyć USG genetyczne, wizyta dopiero o 18:20... tyyyyle czasu do czekania ;)

reklama
A ja dziś jadę na pomiar tam gdzie mam genetyczne robione. W piątek na wizycie mój lekarz zmierzył małego to mu wyszły dwie wielkości i jedna z nich przyspiesza poród o 5 dni ! Więc muszą mi zmierzyć go na dobrym sprzęcie albo i od razu zrobią prenatalne :/ więc jadę a nie eidm sam na co się nastawić

Ja też wizytuje w tym tygodniu. Prawdopodobnie czwartek. No i zapytam co z genetycznym... czy ona robi czy trzeba gdzieś indziej, bo ja niewiem jak na takim Starym sprzęcie ona wszystko tam wypatrzy i pomierzy

hchy43r8h8l5x99d.png

Anusiak trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze.
Ja też mam stresa, dziś na 13 jadę do Pl ginekologa, od piątku nie mam krwawień, oszczędzałam się cały weekend.

Moja cera ok, nigdy nie miałam problemów czy to w ciąży czy nie. Więc ten zabobon obalam :-) mam córkę i syna. Kolejny też, mogę jeść czekoladę a zaraz potem śledzia ;-) był też jeszcze jeden o kształcie brzucha, u mnie w dwóch poprzednich ciążących brzuch identyczny i zawsze bardzo nisko przez co nigdy nie doświadczyłam kopniakow pod żebra ;-)

Witajcie nie pisalam bo kraze z IP do domu i tak wkolko. Juz mam dosyc na oddziale ginekologi sie na mnie wypieli bo pojechalam jak nie bylo objawow nawet usg mi nie zrobili czy z dzidzia ok. Wczoraj o 1 w nocy zbowu siedzialam na IP z laska zrobiono mi usg bo przyjechalam z plamieniem zywa krwia pozniej zmienilo kolor na braz ale i tak bylo a lekarz stwierdzil ze nic nie widzi ze moglo sie polac od wysilku bo skoro wymiotuje i mam biegunke to od tego. Kazal isc do intrernisty bo przeciez nie bedzie o 1.30 wzywac jakiegos kolegi na oddzial skoro stoje na nogach.
Wstalam wkladka kolor rdzy lekko pobolewa mbie podbrzusze wiec mloda do przedszkola do internisty i pewnie na oddzial... Aha zapombialam napisac ze usg robili mi przez brzuch dzidzia jest mniejsza o 4 dni niz z ostatniego usg ale ostatnio byla roznica 2dni na sprzecie na IP a u gina wiec poki co nie panikuje. Widzialam jak sie maluch krecil ale smiem twierdzic ze nieczuly pan doktor dzidzie obudzil bo az podskoczyla jak przyciskal tym usg a ja czulam motyle..najbardziej jest mi przykro bo straszyl mnie ze strace te dziecko skoro nie jem i nie mam odpowiedniej gospodarki elektrolitowej staram sie nie plakac ale jest ciezko. Ma ktorqs zmieniacz czasu najlepiej poprosze 8.11.2017 chcialabym juz tulic malucha.... Jak bede cos wiedziec to sie zamelduje.

Dbaj o siebie..staraj sie duzo pic ale małymi łyczkami i podjacac czesto a po troche...duz odpowczywaj i nie denerwuj sie!!

Anusiak współczuje przeżyć. Mam nadzieje, ze w końcu ktoś porządnie się Tobą zajmie. Nie daj się zbyć! Powodzenia

Widzę, ze dużo dziś wizyt! Super :) powodzenia dziewczyny i przybiegajcie tu z dobrymi wiadomościami :)

Ja muszę wypić kawę, bo zdechnę. Zero mocy. Zero!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry