reklama
Karolka2106
Fanka BB :)
Ja ostatnio ciągle ogladam i już wariuje tzn. na razie się wstrzymuje od kupowania ale najchętniej bym wszystko brała rzeczy dla Maluszków są cudne
Majeczka85
Dziewczyny takie dość odważne pytanie.. przytulacie się z tatuskami...? bo ja się normalnie boję o ewentualne konsekwencje i dałam szlaban do 2 trymestru.
Mimi2330
Ja na razie mam zakazDziewczyny takie dość odważne pytanie.. przytulacie się z tatuskami...? bo ja się normalnie boję o ewentualne konsekwencje i dałam szlaban do 2 trymestru.
Karolka2106
Ja tez się boję i szczerze mówiąc nie bardzo mam ochotę, więc u nas przytulanki ostatnio rzadko. No i jak wracam z pracy to tylko marze o odpoczynku.
oleczkaa_1987
Ja też mam zakaz. 2 maja mam wizytę i zamierzam zapytać kiedy będziemy mogli
Dziewczyny takie dość odważne pytanie.. przytulacie się z tatuskami...? bo ja się normalnie boję o ewentualne konsekwencje i dałam szlaban do 2 trymestru.
Ja tak ale przyznam że też nie mam na to takiej ochoty jak przed ciążą
My tylko dwa razy chęci są, ale sił brak. Jak ja zasypiam po 20 a teraz mój mąż ma bana, bo jest chory i żadnych płynów ustrojowych nie wymieniamy jak wyzdrowieje to bardzo chętnie na razie lekarz mówił, ze ciąża książkowa, wiec będziemy korzystać
Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017
Bezkonserwantow
U nas tez mowa, ze możemy, ale ochoty z mojej strony brak.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
reklama
Hmm nawet bardziej niz jak przed heheDziewczyny takie dość odważne pytanie.. przytulacie się z tatuskami...? bo ja się normalnie boję o ewentualne konsekwencje i dałam szlaban do 2 trymestru.