reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Rozmawialam z moja przyjaciolka i jest zdania ze powinnam isc do innego lekarza tzn do brata mojej pani dr ktory jest czesciej w przychodni i ma wiecej godzin dla pacjentek.... Gdyby odwolano mi wizyte pierwszy raz moglabym to zrozumiec ale to jest trzeci raz od stycznia w dodatku doktorowa jest tylko w czwartek i to tylko 2h a tak trzeba jej szukac... Sama niewiem co zrobic do lekarza powinnam miec zaufanie a tu jest go coraz mniej nie dosc ze nie dosyrzegla ciazy blizniczej to teraz znowu jej nie ma

reklama
Ja pijam od czasu do czasu latte. Ogólnie jestem wielkim kawoszem, ale niestety w ciąży odrzuca mnie od niej. Te latte piję tylko po to by wystymulowało mnie do toalety :)
Haha, robie tak samo :D z tym, ze ja kawy w ogóle nie lubie i tylko w tym jednym celu ją piję :D

Dziewczyny, mowicie o wozkach, ja będe blądzic we mgle w tym temacie i pewnie blizej kupna wózka przydadzą mi się wszystkie wasze uwagi :) A nazwy tych firm to juz w ogole czarna magia. Co do wyprawki, jeszcze nie myslę nawet o tym.
Myslalam o chustowaniu tez, ale to mi sie takie skomplikowane wydaje.. :D

Szukalismy dzis drugi dzien klucza do tego nieszczesnego samochodu i bezskutecznie, chyba najlepszym wyjsciem będzie wymiana calej stacyjki i zamków, bo dorobienie go jest nieopłacalne. Najgorsze jest to, ze dziadek teraz zostal bez samochodu, bo swój ma w naprawie i trzeba babcie wozic do kosciola, do sklepu i w ogole wszedzie, oni bez samochodu ani rusz.

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Widzę, że temat wózeczków.
Ja też jestem nieco zielona w tym temacie i będę niedługo szukać, bo teściowa już chce wiedzieć jaki chcę model (będzie sponsorem wózka) :) musi się pochwalić w pracy, bo tam jakaś koleżanka też będzie kupowała. Ojj te babcie..
@89Katia @Emsi* gratuluję wizyt :)
Katia piękny brzuszek! <3

@Anusiak1507 to rzeczywiście musisz chyba pomyśleć nad zmianą.. też bym się wkurzyła :|

U mnie w sumie bez zmian.. mdłości mdłości mdłości..
Jedynie jak coś jem to jest ok ;)

@Anusiak1507 ja bym chyba zmienila lekarza w takiej sytuacji... juz raz dala popis kompetencji, teraz nie raczą zadzwonic z odwolaniem wizyty, zreszta jak mowisz, ze ona tylko raz w tyg przez 2h to troche malo.. nie daj Boze cos by sie dzialo to ona nieuchwytna

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Rozmawialam z moja przyjaciolka i jest zdania ze powinnam isc do innego lekarza tzn do brata mojej pani dr ktory jest czesciej w przychodni i ma wiecej godzin dla pacjentek.... Gdyby odwolano mi wizyte pierwszy raz moglabym to zrozumiec ale to jest trzeci raz od stycznia w dodatku doktorowa jest tylko w czwartek i to tylko 2h a tak trzeba jej szukac... Sama niewiem co zrobic do lekarza powinnam miec zaufanie a tu jest go coraz mniej nie dosc ze nie dosyrzegla ciazy blizniczej to teraz znowu jej nie ma
Lepiej zmień lekarza. Ta kobieta jest jakaś niepoważna...

Poszalalam z porządkami i teraz jak wstaje to ciągnie mnie podbrzusze :( jest ok tylko jak leżę.
Zaraz dostanę ochrzan od męża, ze się nie oszczędzam

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ech.... dobrze, ze muszę tylko nas spakować i to wszystko z przygotowań.
No i plus droga 300km w jedna stronę.

reklama
Test :)
Odinstalowałam aplikacje i zainstalowałam na nowo. Sprawdzam sygnaturę :)

Edycja: nie działa :p

Do góry