reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
Nic nie inaczej.... jak mi sie w koncu trafi chlopak to tak go bede przebierac ze hoho [emoji14]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Tez uważam, ze dla chłopczyków jest ogromny wybór pięknych ubranek :) już nie mogę się doczekać, aż zacznę je zamawiać [emoji85][emoji85][emoji85][emoji85]

1492089281-aaaaaa.jpeg

Dokładnie taki.mam

A nie przeszkadza Wam, ze spacerówka ma rozłączone raczki? Wiecie o co mi chodzi? :) miałam z takiego typu i przeklinałam, ze okropnie się prowadziło jedna ręka.
Ale ten jest za porządna cenę, to może i w prowadzeniu jest zupełnie inny.

Dziewczyny dopiero jutro zobacze mojego malucha bo odwolali mi wizyte nie wspomne o tym ze zadna krowa nie raczyla zadzwonic i pojechalam nadaremno. Jestem tak zla ze chyba wybuchne

No coś Ty!!![emoji15] chamstwo i tyle! Współczuje tego czekania. Tez bym się bardzo wkurzyła :(

Synek [emoji170] luty 2024
Walentynka [emoji169] listopad 2017

Dokladnie tez tak robilam. Zalozylam sobie zeszyt i zapisywalam wizyty leki itd jak chodzilam do poradni nieplodnosci. Teraz zapisuje wizyty ciazowe. Tylko tak chyba mysle ze ciuszkow to nie bede spisywac bo czuje ze i tak mnie poniesie jak przyjdzie juz ten czas gdy odwaze sie kupic cos dla maluszka

m3sxskjo6qsoarci.png

Ja właśnie myśle, ze tylko lekarze i badania związane z ciąża.

f2w3s65gmns13fyt.png

Dzisiaj urodziła moja szwagierka. Wszystko jest OK, ale mam taki wewnętrzny niepokój. Myślami jestem jak to będzie u mnie wyglądać i jestem przerażona. Mimo, ze jej szybko i sprawnie poszło.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dzisiaj urodziła moja szwagierka. Wszystko jest OK, ale mam taki wewnętrzny niepokój. Myślami jestem jak to będzie u mnie wyglądać i jestem przerażona. Mimo, ze jej szybko i sprawnie poszło.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Gratulacje dla szwagierki :) U mnie w rodzinie też pojawił się mały mężczyzna w weekend i zazdroszczę, że mają go już przy sobie :) też bym chciała!

@89Katia, oczywiście że przeszkadza :)
Napisałam parę postów wcześniej, że jest fatalny w prowadzeniu. Bardzo nieudany zakup.

Faktycznie :)

@Bezkonserwantow jest nowy członek rodziny :) gratulacje! Moja kuzynka ma termin za 6 dni i też czekamy na kolejnego chłopaka w rodzinie ;) mam nadzieję, że w końcu odmienię trend [emoji23]

Ja mam x-landera xt, 3 koła, wielka gondola, bardzo skrętny, jestem bardzo zadowolona no ale wagę swoją ma i jedno kółko też trzeba zdejmować jak się go wkłada do bagażnika dlatego ten zostaje na teren a do samochodu, na zakupy czy wyjazdy mam zgrabną 8-kilową spacerówkę :)

@lena_89 snap ma wersję na pompowanych kołach (bodajże sport), która waży tylko 7,5kg ale cena to już ok. 1,5k

@Anusiak1507 no masakra, żeby w taką pogodę bez sensu jechać do lekarza, ehhh

@Anusiak1507 masakra!! Ja bym ich tam chyba... wrrr... nie do wiary normalnie!

Chciałabym podejrzeć przed świętami co tam u mojej fasolki słychać, byłabym spokojniejsza jadąc na święta. A tak to pewnie będę myśleć cały czas i wyczekiwać tylko do środy.

Popołudniami łapią mnie te tępe bóle, nie są jakieś uciążliwe, ale jednak dają taki dyskomfort... hmm..

u mnie Zosia przewisiała w chuście krzyżowej przy cycu non stop, a jak byłam u sąsiadki to przy siedzeniu jak zasypiała przekładałam ją do wózka, rzadko się zdarzało, że pospała, może 15min.
na spacery fo lasu chodziłam codziennie, my mieliśmy chico z dużymi piankowymi kołami, całą drogę zawsze spała
ale nie mam ani chusty ani wózka wszystko wydałam
może uda mi się coś takiego wyhaczyć, nie wyobrażam sobie inaczej
dla dziewczynek to jest zdecydowanie za dużo ubrań
ale chłopcow też można fajnie nowocześnie ubierać
u mnie sukces bo zerwałam z kawą

reklama
Ja pijam od czasu do czasu latte. Ogólnie jestem wielkim kawoszem, ale niestety w ciąży odrzuca mnie od niej. Te latte piję tylko po to by wystymulowało mnie do toalety :)

Do góry