reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

Iska swietnie, ze wszystko ok :)
Katia ja sadze sie z moim pracodawca...to bardzo dluga historia, ale od pazdziernika nie mialysmy wyplat, ja od 1 listopada zwolnilam sie w trybie natychmiastowym i do dzisiaj nie zobaczylam ani grosza...wyrok juz jest, ale co z tego skoro nie wiem czy kiedykolwiek kase zobacze...
ZUSu tez nam nie placil od lipca zeszlego roku...

Trzymam kciuki za wszystkie wizytujace, ja jestem chyba rekordzistka w porze wizyty, bo jutro o 18 mam wizyte ;)

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@iśka90 dzieki za foteczki :) Nie martw się różnicami w dniach :) Najważniejsze, że serduszko pięknie bije!!! :)

@estrelicia czasami z tych "pożal się Boże" pracodawców to nie wiadomo czy śmiać się czy płakać... Co do piersi to mnie nadal bardzo bolą. Szczególnie w nocy. I do tego sutki, co nigdy wcześniej mi się nie zdarzała i to dla mnie nowy rodzaj bólu.

@oleczkaa_1987 trzymamy kciuki za Was!!!! &&&&&&&

@sylwkaq90 właśnie ostatnio zastanawiałam się co u Ciebie,bo dawno nie pisałaś. Mam nadzieję, że będziesz czuła się coraz lepiej.

@LayDeeK z wymiotami nie pomogę, bo pojęcia nie mam.

@evli2 to kciuki za jutrzejsze badanie :) Jeeeeeej już zaczynają się usg genetyczne. Super! Zleciało!!!!

My już po obiadku, mieszkanko ogarnięte. Syn powinien spać spać, ale coś się nie zanosi. A mamusia chętnie by odpoczęła :p :p

Dziewczyny czy macie jakieś informacje o tym jakiej grubości powinna być kosmowka? Wczoraj miałam wizytę jestem w 10 tc, maluszek już ma prawie 4 cm :) lekarz powiedział że mogłabym mieć grubszą kosmowke choć to ze mam cienką nie jest czymś niepokojacym, ale szukam w necie i nic, coś wiecie może na ten temat?

Hej!

@iśka90 jak sytuacja? Spałaś trochę w nocy?

@lena_89 to bardzo przykre,co spotkało siostrę. Musimy być dobrej myśli. Wszystkie czujemy niepokój, ale trzeb z tym walczyć. Tak jak @Majeczka85 pisze - oby do czucia ruchów. Wtedy będziemy troszeczkę spokojniejsze. Musi być dobrze!

@antonia oby z każdym dniem było lepiej!

@Emsi* jak się czujesz?

@ewelinanice życzę w takim razie, aby na USG genetycznym był siusiak :)

Ja miałam kiepską noc. Najpierw syn miał okropny kaszel. Później zasnąć nie mogłam przez mojego pracodawcę. Będę musiała się sądzić :( :( :( :( nie mam wypłaty za luty, nie ma wypłaty za marzec, zus niezapłacony :( ech.... A on ma to wszystko gdzieś. Zero kontaktu i dobrej woli, aby się dogadać.
No i przed 5 się obudziłam i już nie zasnęłam. Zjadłam pierwsze śniadanie.

Dzięki kochana u mnie ok ... oprócz walki z trądzikiem wiele więcej się nie dzieje w temacie ciąży. Jutro wizyta i stresik jest .... co ma być to będzie

Strasznie Ci współczuje tych kłopotów z pracodawca ... to takie niesprawiedliwe. Nie daj się ! Trzymam kciuki aby sprawnie się to wszystko rozegrało.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

8 tc:-D.Termin na 18.11.

Witaj :) :)

Dziewczyny czy macie jakieś informacje o tym jakiej grubości powinna być kosmowka? Wczoraj miałam wizytę jestem w 10 tc, maluszek już ma prawie 4 cm :) lekarz powiedział że mogłabym mieć grubszą kosmowke choć to ze mam cienką nie jest czymś niepokojacym, ale szukam w necie i nic, coś wiecie może na ten temat?

Niestety nic na ten temat nie wiem. W ogóle lekarka u której byłam na usg była średnio miła i kntaktowa :p

Dzięki kochana u mnie ok ... oprócz walki z trądzikiem wiele więcej się nie dzieje w temacie ciąży. Jutro wizyta i stresik jest .... co ma być to będzie

Strasznie Ci współczuje tych kłopotów z pracodawca ... to takie niesprawiedliwe. Nie daj się ! Trzymam kciuki aby sprawnie się to wszystko rozegrało.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dzięki :* Nie potrzeba mi tego zamieszania, ale nie odpuszczę, bo tu chodzi o naprawdę duże pieniądze.
Wiesz, że mi też pryszcze wyskoczyły???? :szok: w10 tc :p
Ja też mam jutro wizytę, ale pewnie bez usg. Chociaż może uda mi się wyżebrać choć na chwilę :p
Powodzenia!!!

reklama
Do góry