reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Iska swietnie, ze wszystko ok :)
Katia ja sadze sie z moim pracodawca...to bardzo dluga historia, ale od pazdziernika nie mialysmy wyplat, ja od 1 listopada zwolnilam sie w trybie natychmiastowym i do dzisiaj nie zobaczylam ani grosza...wyrok juz jest, ale co z tego skoro nie wiem czy kiedykolwiek kase zobacze...
ZUSu tez nam nie placil od lipca zeszlego roku...

Trzymam kciuki za wszystkie wizytujace, ja jestem chyba rekordzistka w porze wizyty, bo jutro o 18 mam wizyte ;)

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@iśka90 dzieki za foteczki :) Nie martw się różnicami w dniach :) Najważniejsze, że serduszko pięknie bije!!! :)

@estrelicia czasami z tych "pożal się Boże" pracodawców to nie wiadomo czy śmiać się czy płakać... Co do piersi to mnie nadal bardzo bolą. Szczególnie w nocy. I do tego sutki, co nigdy wcześniej mi się nie zdarzała i to dla mnie nowy rodzaj bólu.

@oleczkaa_1987 trzymamy kciuki za Was!!!! &&&&&&&

@sylwkaq90 właśnie ostatnio zastanawiałam się co u Ciebie,bo dawno nie pisałaś. Mam nadzieję, że będziesz czuła się coraz lepiej.

@LayDeeK z wymiotami nie pomogę, bo pojęcia nie mam.

@evli2 to kciuki za jutrzejsze badanie :) Jeeeeeej już zaczynają się usg genetyczne. Super! Zleciało!!!!

My już po obiadku, mieszkanko ogarnięte. Syn powinien spać spać, ale coś się nie zanosi. A mamusia chętnie by odpoczęła :p :p

Dziewczyny czy macie jakieś informacje o tym jakiej grubości powinna być kosmowka? Wczoraj miałam wizytę jestem w 10 tc, maluszek już ma prawie 4 cm :) lekarz powiedział że mogłabym mieć grubszą kosmowke choć to ze mam cienką nie jest czymś niepokojacym, ale szukam w necie i nic, coś wiecie może na ten temat?

Hej!

@iśka90 jak sytuacja? Spałaś trochę w nocy?

@lena_89 to bardzo przykre,co spotkało siostrę. Musimy być dobrej myśli. Wszystkie czujemy niepokój, ale trzeb z tym walczyć. Tak jak @Majeczka85 pisze - oby do czucia ruchów. Wtedy będziemy troszeczkę spokojniejsze. Musi być dobrze!

@antonia oby z każdym dniem było lepiej!

@Emsi* jak się czujesz?

@ewelinanice życzę w takim razie, aby na USG genetycznym był siusiak :)

Ja miałam kiepską noc. Najpierw syn miał okropny kaszel. Później zasnąć nie mogłam przez mojego pracodawcę. Będę musiała się sądzić :( :( :( :( nie mam wypłaty za luty, nie ma wypłaty za marzec, zus niezapłacony :( ech.... A on ma to wszystko gdzieś. Zero kontaktu i dobrej woli, aby się dogadać.
No i przed 5 się obudziłam i już nie zasnęłam. Zjadłam pierwsze śniadanie.

Dzięki kochana u mnie ok ... oprócz walki z trądzikiem wiele więcej się nie dzieje w temacie ciąży. Jutro wizyta i stresik jest .... co ma być to będzie

Strasznie Ci współczuje tych kłopotów z pracodawca ... to takie niesprawiedliwe. Nie daj się ! Trzymam kciuki aby sprawnie się to wszystko rozegrało.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

8 tc:-D.Termin na 18.11.

Witaj :) :)

Dziewczyny czy macie jakieś informacje o tym jakiej grubości powinna być kosmowka? Wczoraj miałam wizytę jestem w 10 tc, maluszek już ma prawie 4 cm :) lekarz powiedział że mogłabym mieć grubszą kosmowke choć to ze mam cienką nie jest czymś niepokojacym, ale szukam w necie i nic, coś wiecie może na ten temat?

Niestety nic na ten temat nie wiem. W ogóle lekarka u której byłam na usg była średnio miła i kntaktowa :p

Dzięki kochana u mnie ok ... oprócz walki z trądzikiem wiele więcej się nie dzieje w temacie ciąży. Jutro wizyta i stresik jest .... co ma być to będzie

Strasznie Ci współczuje tych kłopotów z pracodawca ... to takie niesprawiedliwe. Nie daj się ! Trzymam kciuki aby sprawnie się to wszystko rozegrało.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dzięki :* Nie potrzeba mi tego zamieszania, ale nie odpuszczę, bo tu chodzi o naprawdę duże pieniądze.
Wiesz, że mi też pryszcze wyskoczyły???? :szok: w10 tc :p
Ja też mam jutro wizytę, ale pewnie bez usg. Chociaż może uda mi się wyżebrać choć na chwilę :p
Powodzenia!!!

reklama
Do góry