reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
@Adrianna.em rozumiem... Ja mialam wlokniaki w jednej piersi ale 2 razy wycinali bo leki nie pomagaly . mam naokolo otoczki sutkowej mini blizne. I mi sie pojawily chwile przed ciaza jak cora miala 1,5 roku to wycinali pierwszego a pozniej jakos niecaly rok kolejnego bo tak szybko wyrosl i od tamtej pory spokoj moze tez poprosze o skierowanie na usg tak na wszelki wypadek nie?

Wczoraj zamówiłam leginsy ciążowe. Boże jaka ulga! Są cudowne!
Ps. Brzuch w 9tc 4 dn według usg [emoji33]
Zobacz załącznik 802338

Synek [emoji170] luty 2024
Walentynka [emoji169] listopad 2017

Super brzuszek! [emoji7]
Mnie wieczorami juz tak gniota spodnie, ze muszę rozpinać [emoji12]

f2w3s65gmns13fyt.png

Wczoraj zamówiłam leginsy ciążowe. Boże jaka ulga! Są cudowne!
Ps. Brzuch w 9tc 4 dn według usg [emoji33]
Zobacz załącznik 802338

Synek [emoji170] luty 2024
Walentynka [emoji169] listopad 2017
Łoooo faktycznie szczuplaczek. Ale brzusio juz sie pokazuje. A ja myslalam ze moj brzuch to tylko tluszcz i wzdecia hehhe a moze tez taki ukrywa sie pod moim tluszczykiem :)

m3sxskjo6qsoarci.png

Tez należę do "szczęściarz" z wlokniakami. Mam je kontrolować.

Dzięki dziewczyny :) wazę jakieś 59kg przy 171cm czyli tak raczej "zdrowo" :p, ale naprawdę czyje ulgę w tych leginsach :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Kurcze, raz jak dodaje post to mam pod spodem szwaczek, a raz nie [emoji15] nie wiem o co chodzi. Posty dodawane w telefonie.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry