reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Gratuluję Wam dziewczyny udanych wizyt [emoji5] Boże jak ja juz bym chciała byc po swojej tak samo z dobrymi wiadomościami a jeszcze musze poczekać do 11.04 tak bardzo się boje ze usłyszę najgorsze [emoji54] trzymajcie za mnie kciuki [emoji110]

xnw4s65gte9hv7ri.png
Będzie dobrze! Nie myśl o najgorszym! Maleństwo napewno ma się dobrze.

reklama
Dziewczyny też macie ochotę na kapustę kiszoną?Ja wczoraj zrobiłąm do obiadu kapustę kiszoną z marchewką i tak mi zasmakowała, że jutro znów robię. Masakra jaka pyszna! Ale mi się smak zmienił. Wczoraj udko z kurczaka wcinałam jak najęta,a do tej pory tylko filet z piersi mógł być na obiad.:)

Kurcze no musi być dobrze [emoji5] tylko czego w głowie cały czas zle myśli siedzą im bliżej do wizyty tym większe [emoji54]
Dziewczyny a jak to u Was jest z piersiami bo właśnie u mnie są mniej bolesne i jakby troszkę mieksze, żyłki widoczne trochę mnie to martwi [emoji54]

xnw4s65gte9hv7ri.png

Ja wizytuję dopiero 19.04 i też już wariuje i przebieram nogami :p ale uczę się cierpliwości :D mam nadzieję, że po weekendzie szybko zleci tydzień a potem święta trochę zajmą głowę i jakoś wytrwam :p

reklama
Do góry