reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

@evli2 ja tydzień temu nie mogłam przejść obojętnie obok kapusty kiszonej na zakupach, w domu się zajadałam :p też mi strasznie smakowała. A teraz mi już minęła ochota na kwaśne. Zjem ale bez takiego zachwytu jak wtedy :p

reklama
Kurcze bylam w Netto i tam sa kocyki Minky piekne i za grosze ale typowo albo na dziewczynke albo na chlopca zero jakis neutrealnych yyyy... Szkoda...

co do kapusty kiszonej to dziś surówkę z niej jadłam, w sumie bardziej na kwaśne mnie ciągnie niż na słodkie, jabłka mogę jeść na kg., a zup to pomidorowa dziś na obiad akurat ją mam :)

Ja owulacje mialam napewno z prawego jajnika bo mialam monitoring... Zreszta moj lewy jajnik zadko kiedy pracuje jak powinien nieraz mialam 3razy z rzedu owu z prawego jajnika

A co do tematu z którego jajnika dzidzia to u mnie z lewego. Na usg lekarz widzi lite ciałko żółte w okolicach danego jajnika i stąd wie, z którego jest bobas :) poza tym akurat miałam monitorowany ten cykl i też wiedziałam, że akurat lewy jest gotowy do działania. Wiec wszystko się zgadza. Prawy po przejściach i generalnie jest leniwy :p

@Adriannaem ja mialam usg w szpitalu i widzialam co moj maluch wyprawia i cos czuje ze jak podrosnie to bede obolala chodzic... takie wygibasy tam robil:-)
Corka tez kopala maksymalnie ale wieczorem chyba jak tatusia slyszala to sie jej szalenstwo wlaczalo ;-) tatus sie cieszyl bo sie dzidzia rusza ale jakos nie myslal ze kopie mi po watrobie haha

reklama
Do góry