reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Dziewczyny co za ulga! To było piękne usg. Dzidziuś ruszał rączkami i nóżkami :D

Kobietom z Łodzi nie polecam ginekolog Sofiji Madrykiewicz-Stankiewicz z LUX medu. . Szczególnie tym, które są w pierwszej ciąży.
Jej komentarze doprowadziłyby mnie do łez, gdybym nie miała doświadczenia z ciąża.
Wyobraźcie sobie, ze Pani mówi do mnie "Na razie wszystko jest ok, ale ja nie wiem czy organy wykształciły się prawidłowo. W ogóle żadne usg nie da pani gwarancji na zdrowe dziecko".
Czaicie? [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Do tego jak poprosiłam, aby zerknęła na koje wyniki krwi, szczególnie na różyczkę, to powiedziała, ze to nie należy do jej obowiązków [emoji23] ale łaskawie popatrzyła i powiedziała, ze ok.
Cała wizyta trwała 7minut [emoji12]
Najważniejsze, ze dzidziuś pięknie rośnie!!!!!
No i jakość sprzętu fajna :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
nienormalna kobita, brak słów :/

oar89n7312bz9t17.png

reklama
@89Katia jaki ogromny człowiek!!! :D :D i serducho jak dzwon sie rozbujało :) <3 zazdroszcze wam tych pięknych USG, mam nadzieje ze i ja we wtorek zobacze wiercącego sie czlowieka i ze wszystko bedzie dobrze. Martwie sie tez trochę tym, ze lekarz pewnie znowu mi pusci serce, bo sam mówił, zebym przyszla posluchac serduszka.. a jak wszedzie mówią, to jest nie do konca zdrowe dla dziecka :/ a w tym miesiacu mam jeszcze dwie wizyty - 21.04 u niego w gabinecie prywatnie i 28.04 prenatalne. Chyba ze mu powiem, zeby tego 21 mi nie puszczał serca i juz.. :D

A lekarka rzeczywiście masakra, ja nie wiem skad sie tacy ludzie biorą, przeciez to skandal tak mówić do pacjentek. Osoby, ktore trafią do niej z pierwszą ciążą będą mialy traumę jak nic.

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

@89Katia jaki ogromny człowiek!!! :D :D i serducho jak dzwon sie rozbujało :) <3 zazdroszcze wam tych pięknych USG, mam nadzieje ze i ja we wtorek zobacze wiercącego sie czlowieka i ze wszystko bedzie dobrze. Martwie sie tez trochę tym, ze lekarz pewnie znowu mi pusci serce, bo sam mówił, zebym przyszla posluchac serduszka.. a jak wszedzie mówią, to jest nie do konca zdrowe dla dziecka :/ a w tym miesiacu mam jeszcze dwie wizyty - 21.04 u niego w gabinecie prywatnie i 28.04 prenatalne. Chyba ze mu powiem, zeby tego 21 mi nie puszczał serca i juz.. :D

A lekarka rzeczywiście masakra, ja nie wiem skad sie tacy ludzie biorą, przeciez to skandal tak mówić do pacjentek. Osoby, ktore trafią do niej z pierwszą ciążą będą mialy traumę jak nic.

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dziś pierwszy raz słyszałam serce w tej ciąży.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Cudowne maluszki:D:*:* Do całowania:*
Moja lekarka to anioł, nie wspomnę o tym, że dzięki niej noszę tę ciążę. Zawsze odpisuje na smsy.
A na wizycie mówiła tak jakby udawała dziecko: "mam główkę, brzuszek, raczki i nóżki, a więcej Ci mama nie powiem, bo jestem za mały" :)

witajcie, czytam już jakiś czas Was z ukrycia, na razie nie chciałam nic pisać by nie zapeszyć wiadomo różnie to bywa... zwłaszcza że 2 tygodnie temu w czasie wizyty wykryto kilka krwiaków, ale na szczęście dziś na wizycie (8T) serduszko bije, CRL-1,52 cm
część krwiaków się wchłonęła, lekarz powiedział że jest dobrze a to najważniejsze. Już jestem mamą 3 letniej dziewczynki która jest małym łobuzem, pozdrawiam.

reklama
Gratuluję Wam dziewczyny udanych wizyt [emoji5] Boże jak ja juz bym chciała byc po swojej tak samo z dobrymi wiadomościami a jeszcze musze poczekać do 11.04 tak bardzo się boje ze usłyszę najgorsze [emoji54] trzymajcie za mnie kciuki [emoji110]

xnw4s65gte9hv7ri.png

Do góry