Danielkowa
Fanka BB :)
kruszynka28 zgodnie z tym co piszesz to jeśli ja nie ubiorę sie dostatecznie i przeziebie sie to powinnam płacić za swoje leczenie? Podobnie osoby otyłe powinny płacic gdy zachorują na cukrzycę, osoba ktira spowodujd wypadek powinna płacić za leczenie poszkodowanych itd. Jesli nie ma w kraju czegos takiego jak odszkodowania dla osob poszkodowanych przez szczepienia to nie ma nawet co wspominać, by osoba ktora zachoruje na jakas chorobę na ktora nie jest zaszczepiona, miała za swe leczenie płacić. To musiałoby działać w obie strony. Ale tak jak mowię takze w innych przypadkach jw.
W zeszłym roku do znanej mi grupy dzieci dziecko zaszczepione na krztusca przynioslo ta chorobe, wskutek czego kilkoro dzieci zachorowało. Kto powinien ponieść koszty leczenia?
Po to placimy wszyscy niemale skladki by w razie choroby, porodu czy innych mieć darmowa opieke.
W zeszłym roku do znanej mi grupy dzieci dziecko zaszczepione na krztusca przynioslo ta chorobe, wskutek czego kilkoro dzieci zachorowało. Kto powinien ponieść koszty leczenia?
Po to placimy wszyscy niemale skladki by w razie choroby, porodu czy innych mieć darmowa opieke.