Majeczka85
Fanka BB :)
Ja to sie boje straczkow. Ja nawet po humusie mam mega wzięcia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To bardzo drażliwy temat Alanka szczepiłam 5w1 plus pneumokoki. Drugie dziecko nie będzie szczepione...Ale znalazłam sobie kolejną rzecz do rozmyślania... SZCZEPIENIA.
Może mamy, które mają już dzieciaczki podzielą się swoimi opiniami na ten temat? Na jakie szczepionki się zdecydowałyście? Zwykłe czy może skojarzone? Bo ja mam już mętlik jak czytam to wszystko...
Czytałam już o tym artykuł. Popieram szczepienie dzieci. Dwoje będę szczepić tyle tylko że zwracać uwagę czy jest zupełnie zdrowe przy szczepieniu.Hahaha, ale się posmialam u nas też wieczne sprzątanie, ale już się nieprzejmuje. U mnie zmywanie ujdzie, nie znoszę za to prasowania! Jakby była wersja żelazka jak zmywarki to dajcie znać [emoji14]
Na temat szczepionek się nie wypowiadam i nie wchodzę w dyskusje, bo jako lekarz mam zdecydowana opinię i nie płacą mi za to żadne firmy [emoji14] a szkoda jeśli któraś jest zainteresowana antyszczepionkowa historia to tu jest w miarę opisana:
Link do: Cała prawda o szczepionkach – Mama i stetoskop
Powiem Wam, że po pracy wracam tak zmęczona psychicznie głównie, że marzę tylko o spaniu Ale powiedziałam już o ciąży, zareagowali bardzo pozytywnie! A jutro początek 11 tygodnia!