reklama
@Bezkonserwantow od rana wspaniałe wieści!!! bardzo sie ciesze że wszystko dobrze regeneruj sily i dużo odpoczywaj :*
@Bezkonserwantow, wspaniale, ze z ciążą wszystko dobrze! Duzo zdrowka dla Ciebie :*
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Hej, Sorki dziewczyny, ze zostawiłam Was bez słowa. Od 1 w nocy do 11 ostro wymiotowałam. Strasznie sie odwodnilam, dostałam 2,5 kroplówki i byłam tylko po tym raz siku! Dostałam zastrzyk i czopek. Cały dzień byłam osłabiona. Całe szczęście z maluszkiem wszystko OK! Od drugiego lekarza dowiedziałam sie, ze ciąża książkowa [emoji173]️ tak sie cieszę.
Leżę na oddziale i mam nadzieje, ze będzie juz tylko lepiej [emoji173]️.
A za was dziewczyny trzymam kciuki [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Cudowne wieści!!!!!!!
Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017
Adrianna.em
Fanka BB :)
@Bezkonserwantow uff... ulżyło nam wszystkim chyba. Odpoczywaj :*
Karolka2106
Super ze wszystko dobrze z Maluszkiem! Oszczędzaj się i dużo wypoczywaj.Hej, Sorki dziewczyny, ze zostawiłam Was bez słowa. Od 1 w nocy do 11 ostro wymiotowałam. Strasznie sie odwodnilam, dostałam 2,5 kroplówki i byłam tylko po tym raz siku! Dostałam zastrzyk i czopek. Cały dzień byłam osłabiona. Całe szczęście z maluszkiem wszystko OK! Od drugiego lekarza dowiedziałam sie, ze ciąża książkowa [emoji173]️ tak sie cieszę.
MarMo
Super!!Hej, Sorki dziewczyny, ze zostawiłam Was bez słowa. Od 1 w nocy do 11 ostro wymiotowałam. Strasznie sie odwodnilam, dostałam 2,5 kroplówki i byłam tylko po tym raz siku! Dostałam zastrzyk i czopek. Cały dzień byłam osłabiona. Całe szczęście z maluszkiem wszystko OK! Od drugiego lekarza dowiedziałam sie, ze ciąża książkowa [emoji173]️ tak sie cieszę.
Swietne wiesci!! Przestraszylas nas ciut troszeczke
Dzień dobry,
Bezkonserwantow, dużo siły
Ja dziś wizytuje i chyba najbardziej stresuje się tym że do Katowic muszę sama jechać.... A strasznie nie lubię tam jednego zjazdu na A4. Oczywiście cała dobę mi niedobrze. Na szczęście bez wymiotów.
Miłego dnia życzę.
Bezkonserwantow, dużo siły
Ja dziś wizytuje i chyba najbardziej stresuje się tym że do Katowic muszę sama jechać.... A strasznie nie lubię tam jednego zjazdu na A4. Oczywiście cała dobę mi niedobrze. Na szczęście bez wymiotów.
Miłego dnia życzę.
reklama