reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
Powodzenia dziewczyny! Ja dziś zważyłam się na teściów wadze i troszkę mnie przeraziło bo dużo wyszło. W sumie nie czuję, żebym dużo przytyła,tylko w boczki mi poszło, a reszta bez zmian. Mam nadzieję, że maja coś z tą wagą nie tak. Nie objadam się, słodyczy wogóle, kolację najpóźniej o 18 i ruch też mam, czasami jestem senna i padnięta to poleżę, a tak to normalnie funkcjonuję. Ale sobie zmartwienie znalazłam:)miłego dnia dziewuszki!

Evil ciaza ma to do siebie, ze bedziesz tyc ;) woda sie zatrzymuje, wiecej krwi, Samo dziecko , wody itd wazy pod koniec ciazy, z tego co pamietam ok. 9kg :)
Z corka przytylam 20kg z synem 13kg

Jak mi ułożyło to nawet chyba nie macie pojęcia. Serduszko bije prawidlowo malenstwo uroslo tez prawidlowo ma 1.65 cm. Trafilam na super lekarza co mi wszystko pokazal i wytlumaczyl.

m3sxskjo6qsoarci.png

Jak mi ułożyło to nawet chyba nie macie pojęcia. Serduszko bije prawidlowo malenstwo uroslo tez prawidlowo ma 1.65 cm. Trafilam na super lekarza co mi wszystko pokazal i wytlumaczyl.

m3sxskjo6qsoarci.png
Super wiesci :)

Ja zjadlam sniadanko, buleczki z twarozkiem ze szczypiorkiem a teraz truje sie pringelsami, dzidzi chce, nie wiem co tam pozywnego jest

m3sxskjo6qsoarci.png

Super! Twój spokój jest najważniejszy ;)
U jakiego lekarza byłaś? Pamietam, ze mieszkasz w Łodzi tak jak ja :)

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

U mnie dziś trochę lepiej chyba za sprawą herbaty z imbirem :-) umylam okna i posadzilam na balkonie pomidorki koktailowe bo miałam sadzonki. A teraz leŻę i chyba zaczyna mnie mulic po zupie buraczkowej :-)
1491298015-aaaaaa.jpeg

xnw40tc7sy506vxn.png

Ciesze się, ze u Ciebie lepiej :) pracowicie dzień zaczęłaś :)

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

reklama
Do góry