reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

Ja nie wytrzymalam. Niepotrzebnie sie nakrecilam ze brak u mnie objawow tak nagle a jeszcze 2 dni temu zdychalam. Siedze pod gabinetem i czekam na usg...

m3sxskjo6qsoarci.png

reklama
Dziewczyny stres w naszym stanie nie jest wskazany! :) z tymi objawami bedzie roznie, jeden dzien ok a drugiego objawow z dwoch dni, nie ma co panikowac, poki nie ma krwi I boli nie do wytrzymania do bym jednak odczekala. Czeste skany tez nie sa wskazane.
Ja dzis w nocy okno otworzylam chociaz I tak mi smierdzialo, bo mezu wczoraj piwko wypil I zapach siarczanow jest dla mnie najgorszy !

Dziewczyny stres w naszym stanie nie jest wskazany! :) z tymi objawami bedzie roznie, jeden dzien ok a drugiego objawow z dwoch dni, nie ma co panikowac, poki nie ma krwi I boli nie do wytrzymania do bym jednak odczekala. Czeste skany tez nie sa wskazane.
Ja dzis w nocy okno otworzylam chociaz I tak mi smierdzialo, bo mezu wczoraj piwko wypil I zapach siarczanow jest dla mnie najgorszy !
Ja miałam 1,5dnia spokój a od wczoraj popołudnia Nawrot wszystkich objawów.... Także tak jak mówisz. Jeden dzień taki jeden taki....

hchy43r8h8l5x99d.png

Ja to wszystko wiem. Jest to moja pierwsza ciąża. 2 lata sie starałam, nie do konca o wlasnych silach nam sie udalo byc w obecnym stanie . Dlatego naprawde wole szybko sprawdzic niz kolejne 3 tyg jeszcze bardziej się3 nakrecac. Mam nadzieję ze z kazdym tygodniem bedzie tylko lepiej ;(

m3sxskjo6qsoarci.png

Macie racje, ja obie poprzednie ciaze mialam bezproblemowe, bardzo latwo zachodze w ciaza I jest to moja trzecia, pewnie stad u mnie ten spokoj ze wszystko jest ok.

reklama
Ja to wszystko wiem. Jest to moja pierwsza ciąża. 2 lata sie starałam, nie do konca o wlasnych silach nam sie udalo byc w obecnym stanie . Dlatego naprawde wole szybko sprawdzic niz kolejne 3 tyg jeszcze bardziej się3 nakrecac. Mam nadzieję ze z kazdym tygodniem bedzie tylko lepiej ;(

m3sxskjo6qsoarci.png
Będzie dobrze. Ale taki wewnętrzny stres i niepokój też robią swoje

hchy43r8h8l5x99d.png

Do góry