reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

@akpuroks aha i mi brzuszek tez wydelo chyba zaczne focie robic:-) tylek mi zmalal a brzuszek urosl gdzies musi byc wiecej a gdzies mniej
Ja musze jakis stanik se kupic bo wylewa mi sie biust z obecnych

Na mdlosci pomyslu nie mam staram sie przespac alvo przynajmniej polezec i faktycznie i u mnie caly dzien od rana do nocy z rozna intensywnoscia mnie atakuja

reklama
@Mycha07 super przesylka
Przepraszam ze tak pare postow za jakis czas ale staram sie odpisac wszystkim jak znieniam strone to usuwa mi polowe tego co napisalam taki mam niedobry telefon

Daj znać czy się lepiej śpi. Ja też mam zamiar kupić takiego rogala ale bardziej C

hchy43r8h8l5x99d.png

Ja w pierwszej ciazy nie kupowalam poduchy i terach raczej tez nie bede kupowala. Mi wystarczala koldra albo dodatkowa poduszka:)
Co do ciuszkow to moze, w happy mum? Sama szukam ciuszkow ciazowych i mysle ze podskocze do hm bo tam teraz wyprzedaz:)

Ja też nie mam mdłości wogóle i ani razu nie wymiotowałam. Ja już wczoraj zainwestowałam w nowy stanik, bo mi też się wylewało już i o 2 rozmiary większy musiałam wziąć. W piersi mi poszło i to bardzo.:)

reklama
Tez mam poduchę z kształcie C. Jest super. Śpi się bardzo wygodnie.

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

Do góry