reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
@89Katia noo ale masz inne objawy, musi byc dobrze :)

Mam dzisiaj tyle sprzatania w domu, ze nie wiem za co sie wziac, bylam w pracy dzis na nocy i jak wrocilam to mam ochote zawrócić i wyjść.... I nie wiem czy najpierw moze zamordować chłopa, ze nic nie zrobil, czy kota, ze sie wścieka, czy isc spac i miec to gdzieś.. [emoji21][emoji21][emoji21]

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

@iśka90 idź spać :) Pamiętam, że mówiłaś, że będziesz miała sporo wolnego. Najpierw odpocznij. Bałagan nie ucieknie (niestety :p ), a jak się wyśpisz to ogarniasz razem z mężem obowiązkowo :)

W poprzedniej ciąży nie miałam specjalnie mdłości, w tej tak samo, o dziwo pojawiają się tylko wieczorem a od rana jak gdyby nigdy nic :D z jedynych bardziej widocznych objawów to zmęczenie ale też nie aż tak tragiczne jak poprzednio no i kiepsko śpię i to mnie najbardziej dobija.

W ciąży z synem nie mogłam patrzeć na mięso i najchętniej jadłabym tylko zupy, teraz kompletnie tego nie mam.

Powodzenia na najbliższych wizytach, ja mam jeszcze 3 tygodnie do kolejnej [emoji33]

Tak... jakoś na sama myśl mi niedobrze ;) wczoraj od dawna zjadłam małe udko z kurczaka ;)

hchy43r8h8l5x99d.png

ja wczoraj tez posmakowalam devolaja, nawet nawet byl bo duzo panierki i ser w srodku.
mi tez wystarczy mieso zobaczyc i juz mi sie zoladek wywraca do gory nogami.

@89Katia noo ale masz inne objawy, musi byc dobrze :)

Mam dzisiaj tyle sprzatania w domu, ze nie wiem za co sie wziac, bylam w pracy dzis na nocy i jak wrocilam to mam ochote zawrócić i wyjść.... I nie wiem czy najpierw moze zamordować chłopa, ze nic nie zrobil, czy kota, ze sie wścieka, czy isc spac i miec to gdzieś.. [emoji21][emoji21][emoji21]

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
u mnie tez syf ale to norma po weekendzie, mimo ze piateczek na sprzataniu spedzilam.
zeby chociaz maz zdazyl zmywarke ogarnac bo znowu bedzie mna szarpac nad nia.

Witajcie kobietki :)

Oj mnie mdłości też męczą cały czas, zajadam je zielonymi jabłkami, a rano przed wstaniem z łóżka obowiązkowo banan. No i jakoś to trzeba przetrwać.

Dzisiaj mam ochotę na zupę z botwinki, więc chyba zaraz pobiegnę na pobliski targ :p

W piątek wieczorem byłam jeszcze na kontroli jajnika bo tam mojemu gin sie coś nie spodobało przy ostatnim usg, ale na szczęście wszystko jest dobrze.
Przy okazji podejrzeliśmy fasolkę i już ponad 1,5 cm mierzyła :D

Ja na miesa juz grubo ponad miesiac nie mogw spojrzec :/
Jogurty mi strasznie smierdza :)
Czasem troche kurczaka skubne...
Ja tez przy lodowce zaslaniam.nos :D
Katia kazda ciaza jest inna, powiem wam ze w dwoch poprzednich nie mialam takich mdlosci jak w tej ciazy I zeby az tak dlugo mnie meczyly.

Kupilam pierwsza rzecz dla maluszka ale raczej bedzie nam dlugo lezec, zanim dziecie bedzie z tego korzystac ;) kupilam w lupie a ze bylo w idealnym stale I po 10e to wzielam ;) nie moglam sie powstrzymac
received_1494355467264053.jpeg

Załączniki

• received_1494355467264053.jpeg
    received_1494355467264053.jpeg
    91,1 KB · Wyświetleń: 320
reklama
Do góry