reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2017

Nasz szczęście ma 1.34 cm i idzie idealnie z om czyli 8t 2 dzień. 9.11. na ten moment wszystko ok. oby następna wizyta nie wykazała NT zwiększonej. aaa i serduszko miało. L4 już mam. Która dzisiaj jeszcze ma wizytę?
Super wieści od rana :)

Ja mam wizytę że tydzień i już wyczekuje ;)

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
@89Katia też wstałam z myślą, że to będzie kiepski dzień. Nie mogłam spać prawie całą nocą, cały czas martwiąc się czy będzie wszystko dobrze z maleństwem. Poza tym dzisiaj idę zaraz ustalić szczegóły w pracy i nie wiem czy mówić im od razu o ciąży czy nie... Stresuje się strasznie, że nie dam rady z językiem, albo że czegoś nie zrozumiem w kwestii zatrudnienia itp. Więc od rana stres i niechęć do wszystkiego...

@shaggy super wiadomości od rana, jesteś moją osłodą poranka na dziś :)

@Anusiak1507 siła sugestii, rozmawiałyśmy o zębach i wywolalysmy wilka z lasu [emoji14]

p19uskjojbeqaxq5.png
Ja bym pewnie powiedziała od razu o ciąży, ale tez nie wiem na jakich warunkach miałaby się odbywać Wasza współpraca.
Tak czy siak zycze powodzenia i dużo spokoju ;)

Super wieści od rana :)

Ja mam wizytę że tydzień i już wyczekuje ;)

hchy43r8h8l5x99d.png
To tak jak ja :) o której masz wizytę? Ja o 13

Narazie wiem, ze 2 połowa listopada a więcej za 2 tygodnie na wizycie się dowiem[emoji5] swoją drogą zawsze mówiłam że listopad to jedyny miesiąc miesiąc którym bym nie chciała urodzić, bo taki smutny no ale wiadomo że najgorzej to w największe upały chodzić z największym brzuchem, więc inni mają gorZej
:) Ja mam dwa miesiące, których nie lubilam: luty i listopad :)
Mam już syna z lutego, a teraz dziecko będzie listopadowe :) tak naprawdę nieważne kiedy się urodzi ;) ważne, żeby było wszystko ok :)

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

Dzien dobry wszystkim
Spalam do 10 i ledwo moge sie podnieść, a dzis mnie tyle roboty czeka w domu, ze dnia braknie.

Dzis w nocy ani razu nie wstalam na siku, czy to mozliwe ze z czasem mniej sie sika, czy powinno to sikanie narastać z wiekiem ciazy? Taka glupia sprawa, ale sie tym martwie [emoji14]

Bejbi ,jak na zdrowy rozum mozna wyczuć bicie serca ? Tez mi czasem cos tam pulsuje, ale to raczej mięśnie albo jelita [emoji14]

@shaggy, super ze wszystko w porządku!

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dzisiaj mam fatalny dzień.. jeszcze się tak źle nie czułam do tej pory. Rano po przebudzeniu było ok, potem biegunka, a teraz po jedzeniu okropne mdłości nie do wytrzymania...
Miałam jechać dzisiaj skontrolować jajniki moje jeszcze na innym sprzęcie, w innym gabinecie mojego lekarza, ale nie dam rady.. :(

Bejbi zasmuce Cie ale to nie bicie serca tylko krew w zylach. Te miejsca sa teraz lepiej ukrwione ;) Stad te wrazenie pulsowania.

Ja bym pewnie powiedziała od razu o ciąży, ale tez nie wiem na jakich warunkach miałaby się odbywać Wasza współpraca.
Tak czy siak zycze powodzenia i dużo spokoju ;)

To tak jak ja :) o której masz wizytę? Ja o 13

:) Ja mam dwa miesiące, których nie lubilam: luty i listopad :)
Mam już syna z lutego, a teraz dziecko będzie listopadowe :) tak naprawdę nieważne kiedy się urodzi ;) ważne, żeby było wszystko ok :)

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017
Moja Pani dr nie zapisuje na godziny. Jedziesz i czekasz w kolejce :/

hchy43r8h8l5x99d.png

Ja dzisiaj mam fatalny dzień.. jeszcze się tak źle nie czułam do tej pory. Rano po przebudzeniu było ok, potem biegunka, a teraz po jedzeniu okropne mdłości nie do wytrzymania...
Miałam jechać dzisiaj skontrolować jajniki moje jeszcze na innym sprzęcie, w innym gabinecie mojego lekarza, ale nie dam rady.. :(
Odpoczywaj

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Adrianna sprobuj cos zjesc, wiem ze ciezko, ja sie zmuszam bo wiem ze wtedy mdlosci przejda. Ja ciagle zrem na okraglo, ciagle glodna, jak by to jedzenie przelatywalo przezemnie! Kolejne kg na plusie [emoji33]

Do góry