Nasz szczęście ma 1.34 cm i idzie idealnie z om czyli 8t 2 dzień. 9.11. na ten moment wszystko ok. oby następna wizyta nie wykazała NT zwiększonej. aaa i serduszko miało. L4 już mam. Która dzisiaj jeszcze ma wizytę?Ciekawe jak @shaggy... Pisz dziewxzyno ze wszystko dobrze!!
reklama
MarMo
Fanka BB :)
Swietne info!!Nasz szczęście ma 1.34 cm i idzie idealnie z om czyli 8t 2 dzień. 9.11. na ten moment wszystko ok. oby następna wizyta nie wykazała NT zwiększonej. aaa i serduszko miało. L4 już mam. Która dzisiaj jeszcze ma wizytę?
Anusiak1507
Anusiak1507
Cudownie!!Nasz szczęście ma 1.34 cm i idzie idealnie z om czyli 8t 2 dzień. 9.11. na ten moment wszystko ok. oby następna wizyta nie wykazała NT zwiększonej. aaa i serduszko miało. L4 już mam. Która dzisiaj jeszcze ma wizytę?
@89Katia mnie wczoraj tak bolal brzuch plecy i tylek ze myslalam ze zwarjuje dzwonilam do pani dr pomimo ze bylam na wizycie i powiedziala ze macica sie rozciaga i uciska na rwe kulszowa czy jakos tak a ja mam macice w tylozgieciu to moze byc intensywniejszy bol
Wiem, wiem panikowałam z takimi bólami w pierwszej ciąży. teraz niby wiem, że to normalne, ale czuję jakiś głupi niepokój. Byle do piątku...
A, i też mam tyłozgięcie, więc dzieki za info
Anusiak1507
Anusiak1507
@nikuss3006 Witaj :-) na kiedy masz termin
bejbi
ja mam w poniedziałek dopiero wizytę, jeszcze wyników nie odebrlam
wczoraj mialam kiepski dzień w pracy, od tak opiekun mojego awansu zawodowego odmówil mi opieki
strasznie mi się plakać chcialo, ale teraz już wiem, że będzie mi lżej, czulam się jakgdyby pomiędzy mlotem a kowadlem z jednej przyczyny
os. z którą pracuję na grupie jest os. nie lubianą w pracy, ale to babka z jajami, nie daje się nikomu
mojej opiekunce grala na nerwach, to taka mini wojna, w której ja oberwalam kulą
no iw efekcie w moich hormonach ciążowych zlożylam do dyr rezygnację z awansu na st. n-l mianowanego a tym samym pozostanie na obecnym stopniu
wiadomo szkoda, ale cóż
moja dzidzia już jest taką kulką pod pępkiem malą, fajnie to wyczuwam dlonią, no i mam wrażenie, że czasami czuję bicie serca tam, a wy?
wczoraj mialam kiepski dzień w pracy, od tak opiekun mojego awansu zawodowego odmówil mi opieki
strasznie mi się plakać chcialo, ale teraz już wiem, że będzie mi lżej, czulam się jakgdyby pomiędzy mlotem a kowadlem z jednej przyczyny
os. z którą pracuję na grupie jest os. nie lubianą w pracy, ale to babka z jajami, nie daje się nikomu
mojej opiekunce grala na nerwach, to taka mini wojna, w której ja oberwalam kulą
no iw efekcie w moich hormonach ciążowych zlożylam do dyr rezygnację z awansu na st. n-l mianowanego a tym samym pozostanie na obecnym stopniu
wiadomo szkoda, ale cóż
moja dzidzia już jest taką kulką pod pępkiem malą, fajnie to wyczuwam dlonią, no i mam wrażenie, że czasami czuję bicie serca tam, a wy?
reklama
estrelicia
@89Katia też wstałam z myślą, że to będzie kiepski dzień. Nie mogłam spać prawie całą nocą, cały czas martwiąc się czy będzie wszystko dobrze z maleństwem. Poza tym dzisiaj idę zaraz ustalić szczegóły w pracy i nie wiem czy mówić im od razu o ciąży czy nie... Stresuje się strasznie, że nie dam rady z językiem, albo że czegoś nie zrozumiem w kwestii zatrudnienia itp. Więc od rana stres i niechęć do wszystkiego...
@shaggy super wiadomości od rana, jesteś moją osłodą poranka na dziś
@Anusiak1507 siła sugestii, rozmawiałyśmy o zębach i wywolalysmy wilka z lasu [emoji14]
@shaggy super wiadomości od rana, jesteś moją osłodą poranka na dziś
@Anusiak1507 siła sugestii, rozmawiałyśmy o zębach i wywolalysmy wilka z lasu [emoji14]