reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

@estrelicia no wywolalyscie mi wilka z lasu na szczescie juz lepiej:-)

W jakiej pozycji spicie?
:)
Ja to chyba w każdej, ale teraz najwygodniej mi chyba na plecach. Ale mówię Wam jestem taka zestresowana, że w nocy się zaczęłam denerwować, że źle leżę, że za dużo się przeciągam w łóżku itd. Kurczę, tak na chłopski rozum co ma być to będzie, trzeba zaufać siłom wyższym i modlić się, żeby wszystko było dobrze... Ale pozniej znowu swiruje... Dzisiaj zaczynam 10 tydz... Jeszcze 2 i mi ulży. A później byle do 24- 26 tyg.

p19uskjojbeqaxq5.png

reklama
@Anusiak1507 wcale Ci się nie dziwię... ja cały czas powtarzam sobie: byle przetrwać do drugiego trymestru, ale znając życie jeśli dotrwam i tak się będę martwić tylko może trochę mniej.

Hehe to córcia myśli że szybko trwa produkcja rodzeństwa :D uwielbiam sposób myślenia dzieci... jest taki nieskomplikowany i szczery. :)

W jakiej pozycji spicie?
Ja najczęściej jeszcze na brzuchu spie, chociaz w zasadzie to wszystkie pozycje mi sie zdarzają, choc na brzuchu najlepiej mi sie zasypia. Pozniej chyba zainwestuje w poduszke ciazowa, bo czuje ze sie z nia bardzo polubie. Poki co, taka poduszke mi zastępuje maz, ale marudzi ze mu goraco :D

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też bym chciała tą poduszkę, już przed ciąża słyszałam że to super sprawa, ale jeszcze trochę poczekam, póki co piersi aż tak mocno nie bolą i dobrze mi się śpi na brzuchu. :D

W jakiej pozycji spicie?
Jeszcze na brzuchu, na plecach, wkrotce bedzie mozna tylko na boku :/
Ja powiedzialan dziecia odrazu, bo sa dosc aktywne a teraz wiedza, ze musza uwazac na brzuch. Narazie tylko dzieci, maz I dwoch znajomych wie. Z poinformowaniem rodziny poczekamy do narodzin ;)

reklama
Hej dziewczyny. U mnie od dwoch dni nie czuje moich jajnikow... i tak jak caly czas je czulam w a srode to masakrycznie i plecy to tak od dwoch dni brak wiekszych o jawow. Tylko bol pierdi...

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry