reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2017

@estrelicia no wywolalyscie mi wilka z lasu na szczescie juz lepiej:-)

W jakiej pozycji spicie?
:)
Ja to chyba w każdej, ale teraz najwygodniej mi chyba na plecach. Ale mówię Wam jestem taka zestresowana, że w nocy się zaczęłam denerwować, że źle leżę, że za dużo się przeciągam w łóżku itd. Kurczę, tak na chłopski rozum co ma być to będzie, trzeba zaufać siłom wyższym i modlić się, żeby wszystko było dobrze... Ale pozniej znowu swiruje... Dzisiaj zaczynam 10 tydz... Jeszcze 2 i mi ulży. A później byle do 24- 26 tyg.

p19uskjojbeqaxq5.png

reklama
@Anusiak1507 wcale Ci się nie dziwię... ja cały czas powtarzam sobie: byle przetrwać do drugiego trymestru, ale znając życie jeśli dotrwam i tak się będę martwić tylko może trochę mniej.

Hehe to córcia myśli że szybko trwa produkcja rodzeństwa :D uwielbiam sposób myślenia dzieci... jest taki nieskomplikowany i szczery. :)

W jakiej pozycji spicie?
Ja najczęściej jeszcze na brzuchu spie, chociaz w zasadzie to wszystkie pozycje mi sie zdarzają, choc na brzuchu najlepiej mi sie zasypia. Pozniej chyba zainwestuje w poduszke ciazowa, bo czuje ze sie z nia bardzo polubie. Poki co, taka poduszke mi zastępuje maz, ale marudzi ze mu goraco :D

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też bym chciała tą poduszkę, już przed ciąża słyszałam że to super sprawa, ale jeszcze trochę poczekam, póki co piersi aż tak mocno nie bolą i dobrze mi się śpi na brzuchu. :D

W jakiej pozycji spicie?
Jeszcze na brzuchu, na plecach, wkrotce bedzie mozna tylko na boku :/
Ja powiedzialan dziecia odrazu, bo sa dosc aktywne a teraz wiedza, ze musza uwazac na brzuch. Narazie tylko dzieci, maz I dwoch znajomych wie. Z poinformowaniem rodziny poczekamy do narodzin ;)

reklama
Hej dziewczyny. U mnie od dwoch dni nie czuje moich jajnikow... i tak jak caly czas je czulam w a srode to masakrycznie i plecy to tak od dwoch dni brak wiekszych o jawow. Tylko bol pierdi...

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry