pudrowaona5
Fanka BB :)
Aaa i gratuluję wizyt; )bo bym zapomniała
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@pudrowaona5 swietnie
@89Katia haribo?
@Majeczka85 to niezle bagietka ser i ketchup zamiast bagietki z nutella zawsze moze byc miks nutelli z ketchupem ;-)
Ja przy corze jadlam tylko chlebek z miodem i bananem teraz jajka pod kazda postacia i rogal z maselkiem wiecej do sczescia mi nie potrzeba
@ewelinaneme balas sie biegunki a ja takowa przez ostatnie 14dni przechodzilam wystraszylas mnie tym postem o poronieniu ze to moze byc objaw i zeby bylo smiesznie dzisiaj zero biegunki zero wymiotow pewnie jutro ze zdwojona sila uderza mdlisci od rana do nocy:-)
@lena_89 moja corcia jest z 29 czerwca
Wszystkim wizytujacym gratuluje serduszek i rozmiarow maluchow ciekawe co ja zobacze w czwartek:-)
@89Katia wcale sie nie dziwie ze poszlas szybciej na wizyte z calego serca gratuluje oby tak dalej i mniej stresu
@Mimi2330 piekne zdjecia:-)
@KaSia86 ale nabroilisciemnie po seksiku brzuszek mnie pobolewal wiec narazie zero seksiku
Chyba Inka pisala ze wstrzemiezliwosc nie zaszkodzi i tego samego zdania jestem
@Adrianna.em dobrze ze pojechaliscie na sor i ze z malenstwem wszystko ok
Dziewczyny wczoraj godzina 22.12 naszedl mnie smak na mamby zelki cokolwiek co sie da ssac i bedzie owocowe oczywiscie w barku wszystko tylko nie to na co mialam ochote i moj M pedzil do zabki na zakupy :-)
Gratulacje ..niech rośnie !Jestem Po wizycie. Duzo do ogladania nie bylo. Serce Jeszcze nie bije, widac zarodek Ale jest tak maly ze Go zmierzyc nie mogla. Kazala przyjsc za 3tygodnie.
Napisane na ZTE Blade L6 w aplikacji Forum BabyBoom